Jutawan paling muda

Assalam

!*__*!


Tahniah kepada abang iparku yang masuk dalam news paper  bertajukkan"TheYoungest Billionaire"
wah..rasa macam tak percaya jer.. beliau sebenarnya mempunyai kedai printing baju, yang di kenali  "Succes Crew" macam buat-buat baju gitu., macam bisnes "blogger T-Shirt Terengganu tu..hahh, macam tu lah dia bisnes sekarang ne. Bertempatkan di Kota Kinabalu kat Sulaman, yang orang Kk tu boleh lah singgah kedai abang ipar saya erk...

Semoga apa yang dia hajatinya tercapai di tahun 2014 ne. Amin..ingin menjadi seorang peceramah, pendakwah bebas, perunding bisnes, dan banyak lagi la setahu aku impian nya ne.. Bercita-cita tinggi, dan seorang yang peramah, tidak pernah melontarkan rasa keluhan jika beliau menimpa masalah. Sentiasa senyum walaupun mempunyai masalah dalam perniagaan. Ingin mengikuti jejak langkah Azizan Osman, Anak kelahiran Johor dan melanjutkan pelajaran di UMS dalam bidang Engineering ..tapi sekarang mula bergiat aktif dalam dunia perniagaan.

Note*Sekali lagi Tahniah..!!Semoga suksess selalu ...boleh sekodeng Fb beliau kat sini Mohd Syafiq Zainal

13 ulasan:

Invisible Me berkata...

Wahh. Tahniahh. Mesti selalu dapat tips juga kan. hehe.

Chot berkata...

kagum+cemburu.. chaiyok!

Khir Khalid berkata...

Tahniah kpd beliau.. semoga menjadi inspirasi buat kita semua utk berjaya..

Wirda Amir berkata...

Assalamualaikum huny...

Hehehehe....akakpun ada masuk paper mcm ni juga tp tajuk lain..hahaa...

Moga abg huny terus sukses dn menjadi jutawan berjaya dn segalanya menjadi realiti.....

Slmt thn baru sayang...sori lambat ucap....

Raudzah Z berkata...

Tahniah..Billionare tu...Murah rezeki...

Mime MF berkata...

wah jutawan muda..terbaik!:)

Cik Itah@RRP berkata...

tahniah untuk abang ipar kamu ya dear :)

Yumida Huda berkata...

abg ipar ieda...beznyeee..tahniah buat beliau

Sally Samsaiman berkata...

tahniah buat beliau! :D

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Tahniah

Liza Licha berkata...

wahh. hebatnya.. tahniah diucapkan..
semoga azam 2014 eda tercapai ye

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

wah.. tahniah kepada beliau.. semoga menjadi contoh kepada golongan remaja masa kini..

Hafiza AizZawa berkata...

muda2 dah kaya.. tahniah buat abg ipar huny...hanya org yg rajin berusaha yg akan berjaya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda