Cara semak status SEO blog

Assalamualaikum
!*___*!


Kalau cakap pasal SEO, memang tidak asing lagi bagaimana cara untuk memudahkan pencarian artikel kita seperti di Google. Tapi adakah blog kita benar-benar memenuhi standard SEO?? Semua para blogger mempunyai cara dan tips tersendiri. Bukan apanya tadi barusan saya dengan mode rajin membaca mengenai SEO ne teringin pula nak share link semak SEO blog.

Namun begitu adakah SEO cukup untuk membuat artikel blog kita di banjiri pengunjung setia.. Nah fikir-fikirkan lah, kalau pun SEO cukup memuaskan tapi tiada pengunjung, sama juga bohong kan. Siapa mahu baca artikel kita kan. ya takk... Mengenai  tips" membuat ramai pengunjung blog" tunggu di entry seterusnya erk. 

Mahu menyemak status SEO blog korang boleh click link http://seomization.net/ 

20 ulasan:

Nur Madihah berkata...

tak sabar nak tunggu entry seterusnya :)

Sally Samsaiman berkata...

kena sama-sama selari la...hehehe :)

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

nice info...

adrianna syaz berkata...

Sllu dgr seo..tp smpai skrg tak tau apakah itu..hehe

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) berkata...

Akak langsung tak pernah ambik tahu pasal SEO nie..hehehe.. buat blog pn suka2 ja..=D

Khir Khalid berkata...

Perkongsian yg baik eda.. :)

Asha Lya berkata...

kita tak fhm bab2 seo nie :)

Raudzah Z berkata...

SEO ni bonus untuk Blog kan Leda..yang penting blog ramai pengunjung..kalau tak sepi aje..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

nampak lebih detail SEO checker ini.. selalu sebelum ini check SEO di sini saja--->> http://chkme.com/
banyak yang kena diperbaiki ni.. hehe.. terima aksih share..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

*typo=kasih

Maya Omar berkata...

tertunggu2 next info..:)

Wirda Amir berkata...

salam eda..

akak tk tau akan hal ini,terimaksh infonya.,,

Farah Arina berkata...

farah cek tadi, macam-macam dia cakap. pebenda entah farah pun tak tau xD

Atiqah Wadiah berkata...

tenkiuuuu..kita br nk cek SEO blog kita..muahhh sikit :*

Aku Penghibur berkata...

terima kasih berkongsi ^_^

sha my heart berkata...

wow, ilmu blog ni. Terima kasih berkongsi. =)

Azlan Strider berkata...

menarik nih..boleh cuba nanti..hehehe

Regards,
-Strider-

Affy Afiqah berkata...

ika tak amik kisah pasal ni..aahahha...tak menyempat nak explore...

acik idah berkata...

Betul3x... sangat setuju dengan pendapat huny nie...!

Aniq Bukhary berkata...

Bercerita mengenai SEO ini memang sesuatu yang menarik.. Ada satu lg site untuk cek SEO.. tgk nie . http://chkme.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda