GIVEAWAY

Assalamualaikum
!*__*!


Terfikir-fikir rasa macam nak buat giveaway pula. 
Tapi adakah yang sudi sponsor ne 
Kalau jadi, ini second Ga yang saya dah buat
Ermmm.....cuba say saya nak sponsor
nak lihat sambutan anda semua
nak detail inform sini Cynta Ieda

G - Giveaway penangan semua blog
I - I sendiri nak buat giveaway
V - Verapa ramai nak sponsor second Ga I
E - Entah ramai, entah tidak
A - Apapaun mahu tengok dulu sponsor
W - Walaupun takde yang nak sponsor
A - Aku tetap nak cari sponsor
Y- Yang korang tuh, nak sponsor tak...

Hahahahha....macama mana ok tak susunan mengarut aku..Takde idea, so buatlah pelik-pelik siket. Lain dari yang lain entry. 

P/s Nantikan entry pencarian sponsor



19 ulasan:

Anne Nurain berkata...

nakkk!! hehe..
tapi nak sponsor apa ek? hihi

dayana eddie berkata...

Saya nak sponsor xD

Nao Mei berkata...

semoga berjalan lancar dik..hihihi

Raudzah Z berkata...

Good luck Honey. Semoga dapat sambutan...

Khir Khalid berkata...

Saya nak join sponsor.. :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

rasa macam teringin nak jadi sponsor.. akak tak pernah lagi jadi sponsor mana-mana GA sebelum ni.. hadiah sponsor tengah fikir lagi..

Wirda Amir berkata...

Salam rindu huny...

Baru je huny buat GA kan...rajinnya....moga ramai yg sudi sponsor....

Asha Lya berkata...

kita pun blh nak jadi sponser juga :)

Aku Penghibur berkata...

insya ALLAH ramai yang join

Yun Sing berkata...

Nak sponsor ke tak :/ Mungkin.. haha btw.. happy birthday ya ^…^¥

Yun Sing berkata...

Oops haha TERwish sehari awal.. lol esok baru publish ya :p anggap saya wish esok :3

CDI Mell berkata...

tq follow blog sy..
wahhh..mestiii banyak sambutan ni!!! gudluck dear.

aTieYusof Family berkata...

buat jak GA..kompom ramai yg join..
salam kenal..follow sni:)

Liza Licha berkata...

nak sponsor cash boleh tak my dear?

HazUmA ZierAh berkata...

jum join my 1st Ga http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/01/blog-alyanimatshah-1st-giveaway.html

Norcahaya Lee berkata...

macam nak join jadi sponsorrr !!!! :)

superVEE berkata...

Bello!! Happy birthday :D Tak jumpa shoutbox lah. Huhu!!

http://vaneelea.blogspot.com/2014/01/our-birthday-vee-and-huny-eda.html

Alyani Matshah berkata...

dah follow balik... =)
jum support Giveaway saya =)
im Sabahan Bloggers jga,,, hehe

http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/01/blog-alyanimatshah-1st-giveaway.html

acik idah berkata...

Nak jadi sponsor pun tak reti... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda