Siapa bloglist 2014

Assalam
!*__*!

Memandangkan tahun 2013 tidak lama lagi melabuhkan tirainya, maka dengan itu saya pun nak buat rombakan baru untuk bloglist saya. 

Jadi siapa yang nak masuk dalam bloglist 2014 ne, mudah jer tak perlu buat entry, tak perlu like page, just komen "Saya Nak" link blog. 

Tetapi, ada tetapi ok, korang pun kenalah letak link blog saya kat blog korang juga, jadi deal ok...siapa setuju, angkat kening..^^ hihi


Kelebihan Bloglist
  1. Memudahkan kita terjah ke blog tersebut. 
  2. Memberikan kelebihan dari segi ranking Alexa. Lagi satu sumber trafik mudah.
  3. Membina network sesama blogger. Bakal lebih mengenali blogger lain dan memudahkan interaksi dengan blogger. 
  4. Memberikan kelebihan dari segi enjin carian, sebab ada maklumat saling terkait dalam sesuatu 





15 ulasan:

Yumida Huda berkata...

ieda ade dlm bloglist yumida..hihi

jemputjoin segmen yumida ni ieda:
http://umikasum.blogspot.com/2013/12/segmen-aktifkan-azam-baru-tahun-2014.html

Pha Is berkata...

saya nak...
dah letakkan blog huny dalam bloglist saya..

http://pening-pala.blogspot.com/

huny madu berkata...

Saya nakkkkk!

Wirda Amir berkata...

assalamualaikum eda. .

jgn buang lost blog akak ye. . hehehe. . terimakasih sayang. . .

Sha Purple berkata...

Saya Nak http://shapurpleungu.blogspot.com/

hehe

Ina Amani berkata...

Saya nak!! hehe

http://havinue.blogspot.com/

nanti Ina masukkan Ieda dalam bloglist Ina. Ina ni masih newbie lagi hehe

Khir Khalid berkata...

Saya pun nak.. :)
http://www.khirkhalid.com/

PakcikLie PCL berkata...

Saya nak. . www.nazlee.com

P/s ; rajin singgah komen, link kekal diblog pcl spt sedia ada..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

nak juga boleh? hehe..

http://www.mizzaiza.com/

Asha Lya berkata...

saya pun nak juga ehe
http://blogashalya.blogspot.com/
blog eida akan masuk bloglist kita utk thn dpan :)

MyCherita berkata...

saya pun nak jugakk....jgn tinggal kan saya... ;-)

http://thescreammer.blogspot.com/

Farah Arina berkata...

saya nak , hehe

http://frhrn.blogspot.com/

acik idah berkata...

Ermm... acikidah pun nak jugaaa... :D

http://acikidah.blogspot.com/

Huny dah lama dah ada dalam list k idah.. :D

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

saya nak...

kakitravelkhairuddin.blogspot.com..

Thank you....jangan lupa saya.

Anne Nurain berkata...

saya nakkkkk... huhu
boleh lg ka?
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda