Blog under construction

Assalamualaikum

Kepada semua sahabat blogger

saya tidak dapat nak bw blog

busy nak buat new template

sebab template dah rosak, lagipun takde backup template, 

macam ne la jadinya

so, my blog akan berubah wajah..uwarghhhhh...:(

Ada apa sila inform saya dekat fb cYnta Ieda

manatau menang Ga kah...huhuw

k Bye..kepala tengah kusut nak perbaiki template

8 ulasan:

Cik Itah@RRP berkata...

tu la yunk..lain kali backup dulu template tu sebelum edit..apapun sabar ya..dan selamat mengedit kembali :)

Sobri Yaacob berkata...

knapa.. sabar ok..
:) he..he. itu la template blog kadang2..memng suka lari..

Asha Lya berkata...

pelan2 edit blog tu,,nanti ok la tu :)

Mezi Aris Apronny berkata...

Edit pelan-pelan, nanti bisa oke lagi tu :)

Khir Khalid berkata...

Semoga dipermudahkan semuanya eda.. aamiin..

Dwi Alfina berkata...

pelan pelan aja kak ngeditnya :)

oh iya saya udh jadi followers blog ini :)

Anne Nurain berkata...

template sekarang pun dah ok, tinggal edit ckit je lagi.. buat pelan2 tau.. :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

alhamdulillah berjaya juga perbaiki template.. suka warna pink ini.. cantik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda