Kg Tonduo didatangi seangkatan askar

Assalam

!*__*!

 



Tadi time pergi jemput beliau dari Bandar ternampak 4 seangkatan lori  askar dengan dua buah bus besar di penuhi askar serta kereta polis melalui Bandar.. Terdetik di hati kemungkinan mereka akan pergi ke Kg Tonduo. Sebab ada dengar  berita mengatakan pengganas mulai masuk dari area Sandakan. Bandar Lahad Datu tadi kelihatan sunyi sepi tanpa orang yang seperti selalu. 

Diharapkan semua orang Ld selalu berhati-hati..Takut je berlaku lagi macam sebelum ne. Sampai nak tidur pun kena berjaga-jaga di sebabkan pengganas ne. Kenapa mesti berlaku peperangan. Adakah ini merupakan tanda hari nak kiamat. Salji yang kedengaran turun di Negara Vietnam dan Mesir juga adalah salah satu sebab nak kiamat. Semoga semuanya aman dan tiada berlaku pembunuhan..




12 ulasan:

Dhia Dirham berkata...

berdoa supoaya ianya tidak akan berlaku lagi

fatin wawa berkata...

semoga semuanya baik2 sahaja..

adrianna syaz berkata...

Semoga segalanya selamat di sana

Yumida Huda berkata...

moga bumi malaysia aman tanpa pengganas
seram la klo tgk angkatan army ni tiba2 ramai

Asha Lya berkata...

minta2 sejarah hitam tu tak berulang lagi..trauma

Anne Nurain berkata...

patut la masa otw p airport tawau kemarin banyak belimpas dengan lori askar n bas ekspress yg bwk askar.. pastu ada lori askar eksiden lagi d jalan silam tu.. hehe..

semoga sejarah hari tu tak berulang lagi.. kesian orang LD ketakutan.. hehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

semoga semuanya selamat..

Hafiza AizZawa berkata...

sebelum apa2 terjadi, askar kene siap sedia dulu.. harap semuanya selamat...

Normi Nieza berkata...

semoga semuanya selamat...aamiin

TelingaBulat berkata...

semoga baik2 aje disana...take care ;)

acik idah berkata...

Uishh... "dia" datang lagi kerrr...!

Semuga tiada apa yg tak baik berlaku disana yer..

Khir Khalid berkata...

Allahuakbar.. semoga kita semua sentiasa dilindungi dari sebarang keburukan.. aamiin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda