Tiada ungkapan perpisahan dalan Persahabatan

Assalam
!*__*!

Entry khas buat sahabtku yang jauh di sana.. !!


Bila saya sesangat rindukan kawan saya time kat Poli. Semuanya dah busy ada yang sambung study dan ada yang dah kerja.. tapi mereka sentiasa dalam ingatan biarpun jauh di negeri orang. Mereka yang sering bersama-sama..berjalan sentiasa bersama..gelak ketawa dan bergosip selalu sangat di buat oleh kami..Paling di ingati masa tidur bersama dan menonton movie sampai tengah lewat malam..wahh miss a lot this moment..sangat-sangat aku merindukan korang..serius...!!


Gelagat kerinduan kami bila dah rindu sangat. Cuma bertweet di laman twiter bagi meluahkan rasa rindu. Ternyata bukan saya seorang yang rindukan korang, tapi kamu semua pun rindukan saya kan? heee...sampai menangis yer tengok gambar-gambar kenangan. Semua itu hanya tinggal kenangan, dan sentiasa berada dalan ingatan.. sebab korang memang sahabat dunia dan akhirat..

Sahabat
Kaulah yang menaruh bintang
dalam mata, hati dan genggamanku
kau tak pernah meninggalkanku
mungkin sesaat aku tidak melihatmu di bawah matahari
tapi bila waktu malam
kau selalu di sana menuju sama pelita
kaulah bintang sejati
ketika ketawa, menangis, berjalan
dan tidak henti berkelip
dalam langit hidupku
 

10 ulasan:

Asha Lya berkata...

kenangan bersama sahabat susah senang memang sukar di lupakan

Kisah Si Dairy berkata...

tulah gunanya kawan...sentiasa merindui di kala berjauhan..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

akak pun rindu pada kawan-kawan masa belajar dulu.. masing-masing dah ada kerjaya dah kehidupan sendiri..

Invisible Me berkata...

Kadang-kadang jauh tapi jauh bukan tanda perpisahan..

acik idah berkata...

:) So sweett...!

Norhasniza Khalid berkata...

kawan seangkatan, gilerrr tak rindu.. mama yang kertu ni pun still merindui sahabat2 lama.. hihi

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

sahabat sampai kiamat.

Azlan Strider berkata...

friendship nie sesuatu yang kalau dijaga, makin lama ia makin berharga...

Regards,
-Strider-

Liza Licha berkata...

alamak.. licha xd twitter. hihi. klu x dh boleh follow

Khir Khalid berkata...

Persahabatan yg baik mmg akan sentiasa dikenang.. semoga semuanya sihat & ceria sentiasa.. aamiin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda