Help me please!!

Assalam
!*__*!

Blog saya dalam masalah

siapa boleh tolong

dah sakit kepala ubah template ne

uwarrrrgggggg!!!!

perasan tak semua sidebar ada di bawah...

macam mana nak kembalikan template yang sudah terdelete


please korang...:((((



17 ulasan:

Invisible Me berkata...

Patut buka tadi semua kt bawah. Ingatkan line IM yg semput. Takda template yg save? IM tak reti sangat kalau coding banyak2, sikit2 boleh laa. Try minta tolong blogger yg selalu buat tutorial sendiri. Moga akan okay macam biasa..

Yumida Huda berkata...

yumida pun x tahu jugak
hope ada yg membantu

Norhasniza Khalid berkata...

kenapa jadi begini ni, ala kesiannya, cuba minta tolong dengan yang pakar....

Vee Lea berkata...

Dashboard > template > customize > layout > pilih columns. Done! :) Hope you can understand. Kalau nda paham boleh roger2 ;)

Khir Khalid berkata...

Aduii.. mudah2an dpt diselesaikan sebaiknya.. aamiin..

Eimma Esmail berkata...

akak kena customize balik akak punya template ;) kena pilih yg dua column... baru jadi macam dulu ;)

dayana eddie berkata...

perasan , semuanya berada di bawah.. sabar ye

Tia Fatihah berkata...

lepas ni belajar selok belok edit template lebih gigih :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) berkata...

Sorry tak dpt nk bantu sebab akak pn xpandai nk buat..huhuhu

PrincessAyuni berkata...

alahai..siannye. hope ada yg membantu. sy pun tak tahu...sabar yee.

Liza Licha berkata...

alamak dearie. licha memang tak pandai bab ni.. huhu..
sorry

Cik Itah@RRP berkata...

eh..entah la yunk..sy pun tak tahu..maaf tak dapat membantu :(

Izzati Amira berkata...

takde buat backup ke?? adoi. bahaya nyaaa... eh. sedihnyaaaa... banyakkan search google atau tuto ye sis (:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

kasihannya.. tak pandai juga bab coding ni.. maaf tak dapat membantu.. semoga masalah ini segera selesai..

acik idah berkata...

Next time sebelum nak tukar2 itu ini.. buat backup dulu template tu Huny... so anything happen cenggini kita bleh recover balik...

Sally Samsaiman berkata...

cuba tgk ieda punya layout...??

Huny eda berkata...

@Vee Leaprob sekrang widget adjust dia hilang,,huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda