Im back

Assalam
!*__*!

Hello blog..Selamat malam..helo Malaysia..Im back here..heee..

setelah beberapa hari tidak menonjolkan diri dalam blogging…pergi mana pun tak tahu

ada yang rindu tak..rindu tak...hihi...act, saya pergi KK coz ada urusan sedikit

itu yang senyap je blog ne..berhabuk tak kot sebab ada korang yang sudi jagakan untuk saya…ya tak? 

Hee.. ada tak yang rajin jenguk sini biarpun tidak berupdate

itu I memang respect la sebab tak bosan nak jenjalan bersihkan habuk kat blog aku ne

Thanks yer korang…ada kar? Hahahha

 Ok start now boleh lah sudah saya merajinkan diri blogwalking..sebab tiada komitmen dah

don’t worry nanti saya jenjalan kat blog korang erk..lama tak story mory kan…

 
NitezZzzz--^^


8 ulasan:

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

welcome back.. ^_^

msredcheesecake berkata...

welcome back... seronok cuti?

Aniq Bukhary berkata...

Miss n rindu.. Huhu. Opsss.. :)

naimaafrina berkata...

ok ok... tgk nanti suka update blog ke tidak... hehe

Khir Khalid berkata...

Welcome back eda.. Salam berblogging & selamat berhujung minggu. Semoga ceria2 sentiasa.. :D

Raudzah Z berkata...

Welcome Back Hunny!!!!

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

selamat kembali.. :D

Pha Is berkata...

selamat kembali..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda