Mak!! 0rang ada paper esok

Assalamualaikum
^__^

Selamat menjawab paper buat sahabatku semua yang tengah berperas otak d U masing-masing. Mesti ada yang tidak tidur sebab strungle sangat study. Kalau di ingat masa lalu semasa kami semua berada di Poli, asal jer nak dekat exam conform berjaga malam, bukan study tapi sempat lagi main UNO, makan-makan maggie tetengah malam ne. hahaha...Tak risau sangat esok paper, bukan tak risau tapi nak release tension tu lah kami luangkan masa main UNO, gelak-gelak dah rasa ada mode nak study,baru sambung study pergi bilik masing-masing.

Sebab kitorang suka berkumpul di luar legar, sambil bergosip sebab tu dah macam rutin kami kat hostel, kalau study..conform study betul-betul..masa main, kenalah main kan..hihi:))


All the best sahabat semua..!! semoga di permudahkan korang menjawab paper..Jangan stress tauk..!! kenal sangat dengan korang tu..masing-masing ada karenah sendiri..Jangan lupa call mamak masing-masing macam gambat kat atas ne..hehehe

22 ulasan:

Khir Khalid berkata...

Semoga dipermudahkan segalanya kepada semua.. aamiin.

Asha Lya berkata...

hehe tringat zaman study dulu2 last2 minit baru sibuk maw bljr ihihi

Kisah Si Dairy berkata...

adik akak pun tgh exam nie...harap mereka yang sedang mengambil exam atau akan mengambil exam tak lama lagi..wish u ols all the best...

Farah Arina berkata...

all the best :)

Mime MF berkata...

good luck ye..bismillah lu sblm buka paper..hehe:)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

semoga dipermudahkan segala urusan calon peperiksaan.. :D

msredcheesecake berkata...

good luck exam....

mama amir berkata...

good luck and all the best...^_^

MyCherita berkata...

good luck for your exam.. :-)

Mazni Munawar berkata...

gudluck! :D

Eda Johari berkata...

ingat zaman study dulu. Time camni kalut duk pulun buat revision. Hope semua dapat jawab dengan mudah. Amin! Btw, comel laa budak tu. geraam.. hehe

Yumida Huda berkata...

all d bez ieda

Pha Is berkata...

good luck..
eh, esok pun saya ada paper.. hehehe

Liza Licha berkata...

all the best ye .. :) moga jalan lancar suma

Invisible Me berkata...

Good luck! Jawab elok2 :)

Norhasniza Khalid berkata...

semoga semuanya berjalan lancar dear...

Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

Raudzah Z berkata...

Goodluck hunny..love the stress during exam time..I miss that!!!

Izzati Amira berkata...

cakap pasai uno teringat masa tu main uno dengan roommate konon hilang stress. padahal homework kemain belambak atas meja, main uno dulu! haha

Mezi Aris Apronny berkata...

Semoga dipermudahkan. Amin
Fotonya lucu :)

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

semoga berjaya..

Sally Samsaiman berkata...

sorry lamabt wish! camne exam...? sally pun final...tak sempat nak singgah :)

Wirda Amir berkata...

Dah rasa lega dah kan...?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda