Thanks u alls

Assalamualaikum
!*__*!

Follower Hunyeda dah meningkat sebanyak 1300. Thanks kepada blogger syahirah sebab follow kite. Lama-lama jadi bukit dah peningkatan ne, kite tak mintak d follow, tapi sangat menghargai if ada orang nak follow kita dan mengetahui perkembangan blog kite. ya tak??
Mari sama-sama kita jejak kat blog syahirah ne

Tekan sini syahirahmanap 


Dan terima kasih juga blog mycherita sebab view blog kite..
Blog yang serba kekurangan ne ada juga orang nak view kan..hihi^^
jom ramai-ramai pakat singgah sini nak tahu apa yang di view oleh blog mycherita



note*Berblogging la kita sebelum d block..hihi..ok, tiada kena mengena



15 ulasan:

Khir Khalid berkata...

Tahniah eda.. semoga terus sukses.. :)

Dwi Alfina berkata...

waaah selamat ;) kalo berkenan follow saya juga yaaa

Cik Itah@RRP berkata...

tahniah yunk :)

Asha Lya berkata...

wah dah ramai tu..sikit sikit lama2 jadi banyak..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) berkata...

Wah tahniah huny.. dah ramai tue..keep it up k..=D

acik idah berkata...

Tahniah Huny..!
Semuga terus sukses dalam dunia blogging ye.. :)

MyCherita berkata...

tahniah.. semoga bertambah lagi follower blog ini.. :-)

Maya Omar berkata...

sy dtg dari blog mycherita..salam perkenalan..:) done follow..:)

Lieya Von Jay berkata...

wah tahniah la dik :)

Pha Is berkata...

waa.. tahniah...

Yumida Huda berkata...

tahniah ieda..makin ramai followers

Mezi Aris Apronny berkata...

Wah mantap mbak, semoga sukses :)

Raudzah Z berkata...

Tahniah Hunny dah ramai tu..semoga terus berjaya k!!!

Aniq Bukhary berkata...

Dua kali ganda daripada aku punya follower.. Tahniah! Tahniah! :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

tahniah eda.. semakin ramai follower di sini.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda