Drama The Heirs aka Inheritors

Assalam
!*___*!


The Heirs aka Inheritors drama korea yang sekarang tengah aku tergila-gilakan dan tak sabar nak tengok ending drama ne. Drama yang telah menggantikan Masters Sun..tengok tak..tengok tak...setiap hari Rabu dan Khamis di channel SBS. Drama The Heirs mempunyai 20 episode yang berkisah antara para murid Sekolah Menengah yang berbagai konflik, serta cerita cinta, persahabatan, serta persaingan. 

Dalam siri drama The Heirs, yang menjadi salah satu pelakon utamanya adalah Lee Min Ho. Di sini, Min Ho akan berperanan sebagai Kim Tan, pewaris arrogan dan egois dari Grup Empire yang selalu  dibayangi oleh saudara  tirinya yang lebih tua dan lebih bercita-cita tinggi iaitu Kim Won. Kemudian salah satu artis utama dalam siri drama ini adalah park Shin Hye yang akan berperan sebagai Cha Eun Sang, putri pengurus rumah Group Empire. (as cewek miskin)


Salah satu sebab aku layan drama ne, pasal Lee Min Ho..minat sangat sampai semua wayang dia aku follow..hahahah..macam blogger Sally gilakan si Yong Hwa..macam aku Lee MinHo..hihi

Layan jer

p/s Jangan terlalu obses sangat 











5 ulasan:

Asha Lya berkata...

mesti peminat korea2 nie kan hihihi

Mazni Munawar berkata...

saya pun layan cerita ni. favourite tu :p

nurul hidayah berkata...

Sis tengok part awai-2 ja . Dah bapa episode dh sis tertinggal . Lupa . Even dah set time kat tv pun still x tengok sebab lupa n then terus tutup tv . Bila time ingt pulak , nk tukar channel x boleh sebab fmly tngok cerita lain . Ni la susahnya bila dlm famly ni sis sorg ja yg minat cita korea (x obses k kat korea) hahahaa

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

anak saudara akak suka tengok.. akak tak ikut drama ni..

adrianna syaz berkata...

I like lee min ho..masa dia belakon dlm boys over flower..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda