Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen

Assalam
!*___*!

 http://www.lyssasecret.com/2013/12/3-tahun-sudah.html#.Upr2J9IW0VS

click banner utk join

Blog Hunyeda wujud tahun 2010..Tapi dulu-dulu tak reti sangat nak guna blog..jadi abaikan je la..kelamaan lupa ada accaunt blog..sekalinya rajin tengok tutorial, itu yang semangat nak edit-edit blog then semakin rasa mcm seronok je ada blog sendiri..dan sekarang baru aktif dalam dunia berblogging.. ada 3 tahun sudah kot blog ne wujud..hihi
Tahniah Lyssa..patut la lama tak update blog..rupanya busy dengan study..

Tag A B C

8 ulasan:

Nur Azwa Edora berkata...

gOODLUCK eh sayang.. semoga meNang tau ..! :D

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

ada masa saya join......tahniah...

Cik Fie berkata...

Salam . Dari segmen yang sama . :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

hainom OKje berkata...

Gud luck Huny....

Khir Khalid berkata...

Good luck.. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

all the best.. :D

Pha Is berkata...

all the best..

Noratiqah Adib berkata...

Assalamualaikum. ^^
Hadiah yang sungguh awesome! Hampir 100 hadiah disediakan, 64 pemenang dicari, jom join meriahkan GA yang simple yet awesome ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/11/simple-yet-awesome-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda