Alhamdulillah

Assalamualaikum

* * * * *

Ur welcome nana... Hahahahak..tak tahu sangat pun pasal ni.

cuma tadi sempat blogwalking sama blogger HH dan Acikidah.. 

Ada di antara mereka pun sama masalah dengan nana

jadi, share gak la apa yang dah mereka kongsikan tu..hihi

tak sangka pula ok dah kan...


Banyak sangat blogger mengalami masalah begini sekarang.. 

Buka blog, lain blog yang keluar..ya tak?

saya cuma kongsi apa yang dah blog lain tulis erk..bukan copy, just sharing

entah dapat membantu atau tidak

korang kena buang widget GUA.Blog yang terdapat dalam blog korang

ataupun widget yang korang nampak asing..

delete gak semua tu..maybe itu puncanya jadi macam tu

Ok..selamat semuanya



14 ulasan:

Hafiz Hafizol berkata...

nasib blog kita sihat walafiat hehehe

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Bertabahlah...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) berkata...

A'a ada perasan jugak beberapa blog jadi mcm tue smlm.. nasib baik la blog huny dh okey kan..

lynn kamarul berkata...

salam pagi.. saje singgah jenguk blog comel ni

Asha Lya berkata...

lah tak tahu plak hihi..lya menabung cne

Niesa berkata...

byk jugak yg problem pasal blog eh..nasib baik dpt settle..hehe

click digi dan lenovo kt sini..

nana kimie berkata...

ololo...sangat2 membantu dear!heeee..maceh tau:) mula2 nana p delete code backlink list tu...tengok stil sama..then baru perasan ada widget guablog.haaa...terus cepat2 buang^^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

alhamdulillah.. perasan juga beberapa blog yang hadapi masalah itu semalam.. menabung bepanthen.. :D

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Zumal singgah sini, blog zumal entah ok ke tidak yer :)

Rachmat Kiki berkata...

semoga blognya selalu sehat wal'afiat

ros_reeza berkata...

banyak blooger yang kena virus GUA ni kan..

Petak Bunga berkata...

ramai yg kena semlm..
kita pun buan gua dgn busuk..
sb awalnya x tau mna satu yg kena..

RDZ Z berkata...

Betul eda..kita pun terkena a few Blog..suspen aje..takut virus..

Khir Khalid berkata...

Mmg perkaraa yg sgt dirisaukan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda