Suka-suka

Assalamualaikum

********

Hello Peps..heee..rasa gatal plak tangan ne nak menaip.. Tapi tak tahu nak kongsi pasal apa.. kita try gak la taip ek.. Tak suka tak payah continue baca. Hahahahha. Act nak share kain yang kita terima dari mak Mr J. eheeemmm…kena bagi kain bha saya oleh bakal mak mertua.. hahahhaha…tapi rasa malas plak nak share sebab takde gambar dia. Nanti dah take pic baru buat entry tu ek. Heeee…




Rasa nak tambah entry gak kat archieve bila tengok tak banyak yang update bulan lalu. Yalah, bz memanjang. Heee….bz keja tak lah juga, tapi banyak masalah, itu yang tersangkut nak buat entry.

Ermm…nak mention sama blogger cik itah n Asha Lya ne.. bila nak ketemu..karang buat renioun untuk 3 orang blogger gak kat Sabah. Hahahahaha..sebab ramai tak kenal blogger Sabahan ne.. Jadi boleh gosip-gosip dengan blogger lain. Hihi…Kalau ada masa Pm la ajak-ajak shoping kah.. hahaha..kita on time gak tu.. Macam na???



8 ulasan:

Asha Lya berkata...

ehh yakan mau2..bila itu hehe.nnt lya ajak zara sekali jumpa.nnt lya bagi no fon lya kat fb ida :)

Farah Waheda Wahid berkata...

akak sibuk nak kain ni...

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Hargailah mereka. Buat yang terbaik.

Normi Nieza berkata...

bw khamis..:)

Sylarius Yusof berkata...

Bulan lepas tengok gaya macam ramai member-member blogger yang busy sampai takda masa nak update. Harap bulan ni meriah sikit bila kerja masing-masing dah settle.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

wah.. best bertemu rakan blogger.. :D

Khir Khalid berkata...

Salam berblogging eda.. :D

acik idah berkata...

Nak klik iklan awak tak muncul pula dia.. haish...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda