Entriku di blog lain

Assalamualaikum

* * * * *

Dapat tahu dari komen blog nana tadi. Yang entry aku buat berkaitan "Tudung Fareeda Mawar vs Yuna Bella" kena copy oleh blog Mata Bulat nasib awak credit saya.. Kalau tak dah naik berang dah ni..hihi..berangkah?? 

Ermmm..bukan apanya, semua yang tertulis kat blog hunyeda ne adalah dari isi kepala saya sendiri. Tak salah pun nak copy, yang penting awak credit kan saya k. Hiii ^^ Boleh??? 

Terima kasih ek, sebab menambahkan lagi blog aku ni terkenal. Muahahahhaha....perasan bagus kan...ermm,, ok abaikan gelak tu...Saya bukan blogger terkenal, tapi saya mahu blog saya di kenali ramai..hihi


Yeayyyyy..akhirnya aku sedari yang aku sebenarnya adalah seorang blogger. hahahhaha..bukan itu sahaja, berblogging juga banyak membuatkan aku memeras kepala dan memepengaruhi otak aku untuk berfikir, memikirkan entry yang terbaik untuk para pembaca di luar sana.

Sekadar pengisian di tengah malam. Ok assalam

11 ulasan:

Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah.. Tahniah! Baguslah ada sumber mcm tu.. sejuk hati dari di copy bulat2 & buat sengal je...
Semoga blogger Hunyeda terus sukses.. :) :)

Akeyla Azmi berkata...

wah wah wah piwitttt kak ieda hihihi

Aniq Bukhary berkata...

Saya banyak kali sda org copy entry.. memang sakit hati jgk la lebih2 lagi kalau x letak backlink tu... memang la sharing is caring tp ya la kita kan manusia biasa.. kekadang tu terasa jgk la kalau org copy tp letak backlink... penat bah cari idea tu.. Hehe

Amir Khalis berkata...

orang kopipasta sebab isinya superb :D

Asha Lya berkata...

ok la tu blog ida dah mula dikenali :)

Farah Arina berkata...

nasib baik ada credit kak, hehe xD

Wan Maruzen Wan Husain berkata...

dah femes..

nana kimie berkata...

tula mujur ada backlink kan...nana memula baca entry tu macam pelik...eh ni rasanya blog lelaki..tapi kenapa ayat dia macam bercerita nak cuba cara tudung yuna bella...bila baca sampai abes baru perasan sumber dari ieda..hihi...

Maria Firdz berkata...

Nasib de kredit ea...klu tak mmg harus melenting...

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum.. hunyeda,

Insaallah suatu hari nanti jd blogger yang dikenali ramai.. boleh2 tak ada yg mustahil kan... yakin boleh...

mselim3

pls: copy paste mmg tak boleh nak dibendung..

Nao Mei berkata...

Hihi kopi tambah paste kan dik hihi.
Caya lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda