Cerita pendek semasa interview

Assalamualaikum

* * * * *
 Cerita pendek....!!! Tadi masa aku interview di salah sebuah syarikat Produa, yang terletak di Alam Mesra Kota Kinabalu : -

Beberapa jam kemudian 

* * * 
Service Manager : Ada watsapp 
Saya : Ada 
Service Manager : Ohh, guna number ne kan? "lihat resume"
Saya : Eya
Service Manager : Itu nama fb kah "Sambil lihat resume"
Saya : Taklah, itu email saya
Service Manager : Ohhh
Saya : Senyum :)
Service Manager : Ada boyfriend 
Saya : Teman dekat
Service Manager : Apa orang panggil dalam Malay Bf
Saya : Kalau bf, lebih special siket..sambil tersenyum
Service Manager : Ohhhhh...

Sambung interview semula 

* * *

End 
Service Manager : Nah ambil bisnes kad ne, boleh call mahu tanya apakah, dan kalau ada masalah peribadi kah?
Saya : Senyum, terima kasih

Belah dari Produa. 

Note * Darilah jam 10am sampai 12pm di interview. Dari formal sampai x formal... Buat sesi soal jawab pulak tu sama penginterview.. ahahhahaha...Masa interview tidak habis-habis gelak dan ketawa sama service manager tu..Dah kenapa? wkwkwkwkkw




12 ulasan:

Asha Lya berkata...

dia tertarik dgn ida kot :)

ctfand (ctfand.com) berkata...

good luck ya..

Akeyla Azmi berkata...

hi kak ieda hihihihi.
lawak lawak je interview ni hee.
tulah cun sangat heheheh

RDZ Z berkata...

Soalan pun dah lari topik ya eda..he..he. Anyway good luck to you..

acik idah berkata...

Ada udang sebalik mee tuu... :D

Sobri Yaacob berkata...

bgusnya soalanya..mcm main...gud luck..semoga dapat ya..kerja tu

Aku Penghibur berkata...

wahh untunglah ^_^

Khir Khalid berkata...

Wahh terbaiklah.. :)

Mohd Selim Zainal berkata...

Assa;lammualaikum...ida,

manager nie interview memang macam tu... ker? lebih byl soalan personal ..

mselim3

pls: mselim3 masa interview byk tanya pendapat mselim3.

Azlan Strider berkata...

macam tu punya try pun ada ker???giler desperate lelaki sekarang nie..isk..isk..isk..

Regards,
-Strider-

ros_reeza berkata...

bila dah borak gitu, takdelah nevess sangat kan..

Pha Is berkata...

dia tanya ada makna kot.. hehehe
singgah menabung sini.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda