Sahabatku Cintaku

Assalamualaikum

!*___*!

Terdetik mahu buat entry mengenai ni, sebab ada orang suruh dengar lagu ne. hehehe..

Dia adalah lelaki yang akhirnya meluah selama ni terpendam.

 Sebelum ne pernah buat entry tentang Meluah hati terpendam . 

Kalau korang dengar lagu ne, nah macam tulah perasaan si lelaki ketika itu dan saat ini.. hihihi...

Jom dengar...hahaha..kelakar pun ada..



Wahai sahabat aku yang baik
Bolehkah aku bila jadi pacarmu
Karena aku tlah jatuh
Jatuh hati padamu
Sejak aku bersahabat denganmu

Rasa ini tak bisa ku pendam
Memang ku bukan seseorang yang memendam
Ku begini adanya hanya seorang manusia
Yang ingin mencinta dan dicinta

Padamu telah ku putuskan
Cinta dan ketulusan terakhir
Ku labuhkan di hatimu

Yang penting aku sudah katakan
Sebuah perasaan yang tumbuh di hatiku ini
Tertanam yang ku mulai
Mungkin dari sebuah kisah persahabatan
Iya atau tidak jawapanmu
Ku serahkan semua ikutilah kata hatimu
Ku tak akan memaksa
Namun aku sungguh sangat mencintaimu

Padamu telah ku putuskan
Cinta dan ketulusan terakhir
Ku labuhkan di hatimu

Yang penting aku sudah katakan
Sebuah perasaan yang tumbuh di hatiku ini
Tertanam yang ku mulai
Mungkin dari sebuah kisah persahabatan
Iya atau tidak jawapanmu
Ku serahkan semua ikutilah kata hatimu
Ku tak akan memaksa
Namun aku sungguh sangat mencintaimu
Mencintaimu..
Sahabatku cintaku


18 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

tak pernah lagi dengar lagu nie

PakcikLie PCL berkata...

sy lg la x pernah dgr lagu mcm ni.. ; memang sesuai dgn jiwa remaja kamu Hunyeda :))

Asha Lya berkata...

wahhh siapa kah itu gerangannya :D

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Zumal try nyanyi lagu tu :)

Aku Penghibur berkata...

first time dengar lagu nie

Aku Penghibur berkata...

first time dengar lagu nie

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum. tak pernah dengar lagu ni. singgah menabung nuffy sini~~~

Khir Khalid berkata...

Salam ceria selalu eda.. :)

Farah Waheda Wahid berkata...

first time tau dan tak boleh dengar lagi, sebab kat office kannn??? he he he...

Aniq Bukhary berkata...

Hehe.. sdp gak lagu nie... Nasib baik bkn lagu malaysia kalau x sda masuk AJL :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

pertama kali mendengar lagu ini..

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

best

mirza syazwina berkata...

aloloo,melalui lagu ye...
heheee..siapakah itu...? ^_^

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualikum..ieda,

wahh lagu nie touching utk pasangan remaja... yer tak?.

mselim3

Liza Licha berkata...

first time dengar
:) sedap jgk dear..
done ur nuffnang kt sini

Lieya Von Jay berkata...

dr sahabat menjadi cinta. so sweet.

Rachmat Kiki berkata...

ini lagu cocok untuk remaja yang lagi galau kali ya.. hehe soalnya ane kagak pernah denger sih sis :D

kasutmerah mama berkata...

romantisnya... zaman bercinta manisnya.. jemput singgah ke blog akak kasutmerahmama@blogspot.com.. tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda