Nuffnang bagi CPUV lagi dan lagi

Assalamualaikum

!*___*!

Pagi u alls.. heee....salam sabtu..awalnya nak update entry kan..semangat ni taukkk...heeee...yalah cuba tengok nuffnang kita ne, tak kan baru gak buka hari ne dapat CPUV lagi dari Xaxis RON, sekali lapan tau, tapi CPUV ne terus gak credited, saya pun tak paham..hahahaha, kemarin buka nuffnang, takde pula CPUV ne, sekali gatal tangan nak tengok balik, last-last keluar macam ne, tak sempat on going pun... terus creadited semuanya..Siapa tahu? hihi..yokk kongsi deh? ^^


How, saya pun tak tahu kenapa. Ermm pepagi dah citer pasal nuffnang. Orang pun dah naik angin baca pasal nuffnang gak. hahaha..Maklumlah, dah bergiat aktif semula, dahulunya ada nuffang juga, cuma tak letak iklan ne sebab ingatkan nuffnang langsung tak ingatkan kita. hahahaha...Thanks nuffnang, ok bye.. hahaha


4 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

banyak tu...hehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

wah.. banyak yang ongoing.. tahniah eda.. kita dah lama tak dapat cpuv.. menabung herbalessence dan lenovo untuk eda.. :D

nor ainza berkata...

wah banyaknyee. murah rezeki hehe

Asha Lya berkata...

ok la tu kan..nuffnang masih syg ida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda