Pageviews mencecah 4K

Assalamualaikum

* * * * *

Hebat betul penangan mengenai tudung Fareeda ni. Sejak buat entry Tudung Fareeda Mawar vs Yuna Bella terus melonjak naik orang yang visit blog aku ne. Rangking pun menaik mendadak. Selalunya bila tengok pageviews under 3oo orang sahaja yang visit, barusan untuk entry ne dapat 4K lebih orang view semata-mata berkaitan tudung Fareeda ne. Hebatt..sungguh hebat..Ini kerana tudung yang di gayakan oleh blog Yuna yang membuatkan orang ramai semakin tertarik. 


Bukan senang nak kekalkan pageviews ne, lagi-lagi blog yang tidak femes macam blog kita ne. Heeheh..Takpe, asalkan ada orang visit per'today kira ok lah kan.. heeee..

Mesti ramai yang kaki tudung bawal dah tiru gaya Blog yuna ne kan. Mana tak nya, bajet pun sekadar, orang kata "Murah giler" dahlah dapat design sendiri, senang pula nak bentuk, tudung labuh siket, conform puas hati lah..Heee...Ada masa nak buat jugak, ala-ala Fareeda gitu. Hahahaha.Ini bagi orang yang berpendapatan rendah tapi mahu sangat berfesyen. hihi..

Note*Ok jom tambahkan lagi pageviews blog hunyeda. Biar kebabom and terus perasan yang aku ne sebenarnya blogger kah or sekadar menghambur di carian goggle. wkwkwk ^^



17 ulasan:

Umiey Zalora berkata...

Tahniah..

Sally Yatiey berkata...

Tahniah ;D

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Wah hebatnya :)

sYiRa LoKMaN berkata...

TAHNIAHH

selamat malam..
jom terjah blog syira and join GIVEAWAY APRIL,berlangsung hanya SEMINGGU sahaja ! :D
nak sewa tapak iklan di blog syira dgn harga hanya RM10? PM di fb ye.. ^_^

Pha Is berkata...

jackpot tuu.. tahniah..

Akeyla Azmi berkata...

amboii piwitt kak ieda makin pemes ah sekarang woot woot hehehe

Aniq Bukhary berkata...

Waahhhh.. Keyword tudung Fareeda nie memang naik skg... Syabas! :)

Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah... tahniah lagi.. tahniah.. :)

Asha Lya berkata...

wahhh tahniah ida..tak apa usaha tangga kejayaan

Farah Arina berkata...

tahniah kak :D

Hunny Kitty berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sha Purple berkata...

Good job dear...boleh share jugak nie..hahahhahahha

Anne Nurain berkata...

congrats dear.. 4k tuu..
jd pemes la lepas ni.. hihi..

RDZ Z berkata...

Tahniah eda..rezeki tudung fareeda ya!!!

Aku Penghibur berkata...

alhamdulilah.. tahniah

Wan Maruzen Wan Husain berkata...

wah.....tahniah...

Azlan Strider berkata...

wahhh..sesungguhnya saya sangat jeles tengok pageview yang tinggi mencanak macam tu..heheehe

Regards,
-Strider-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda