Jom tanya soalan

Assalamualaikum

!*___*!



Sekarang dah ada pasang widget ask.fm. So, bagi sesiapa yang nak tanya privite ker, boleh usha sana ok. Tanya jer apa-apa yang nak tanya. Heee...Act, ada komen blogger yang tak dapat nak jawab, sebab memang langsung takda masa nak jawab.

Sebab itu, saya pasang widget ask.fm ne. Harap dapat membantu ek. Jangan tanya pasal kahwin sudah.. hahahhaa. dan jangan lupa follow http://ask.fm/CYntaIeda . senang saya follow back nanti.

Jom tanya soalan 

? ? ? ? ?



15 ulasan:

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Hehe nak tanya apa yer :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) berkata...

Mcm menarik jer eda..=D

adrianna syaz berkata...

Lama x snggh ke blog hunyeda..tnya kat sini boleh?hehe..

sYiRa LoKMaN berkata...

hye..selamat malam..syira jalan2 malam ni nak minta maaf kt semua rakan blogger :)
semoga ikatan kita terus kuat ! ^_^
happy blogging ^_^

RDZ Z berkata...

Menarik gak..salam sabtu eda..

Rahmad Bah berkata...

salam sumandak kinabalu.. Sekali skala ak dtg sni jenguk2 blog mu..hik hik

Anne Nurain berkata...

best ni, jap lagi anne p tanya ah?
hehehe..

Vanessa Ricky berkata...

Haa mcm best ja ni. Tp skrg mau online pun payah, lagi2 mau check satu2. Duina.. Kirim slm jak mau pasang widget ni. Keke

Asha Lya berkata...

menarik..baru lya tahu ada widget nie

Aku Penghibur berkata...

wahh boleh tanye yer,, nanti acik tanya macm2

Niesa berkata...

mcm best je ask.fm ni..teringin nk pasang gak la..heee.. XD

Azlan Strider berkata...

saya jenis tak main ask.fm..kalau nak tanya kena register dulu ke atau bleh terus tanya..anywaa, bila nak kawin??hahahaha

Regards,
-Strider-

acik idah berkata...

Tanya kawin tak bolehhh... ermmm nak tanya apa ekk..! ;D nanti fikir dulu...

msredcheesecake berkata...

app baru? cane plak nak guna ni..

Khir Khalid berkata...

Menarik ni.. :) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda