CPUV ke tiga Nuffnang OHM Colgate

Assalamualaikum

!*___*!

CPUV ketiga Nuffnang. heee....tak tahu pula rupanya nuffnang ni baik hati juga ek..hahahha...
Tapikan..saya tak tahu sangat pasal nuffnang ne.. siapa boleh bagitau apa kepentingan CPUV ne erk? macam samar-samar lagi rasanya yang saya tahu.. hahha..pandai letak iklan gak, tapi tak mengerti langsung. xox0..


CHM Colgate..buat korang semua, mari support saya erk, kalau ada iklan yang cute tengah berlegar-legar tu, jangan segan click erk..hihi...dan inform, nanti kite balas balik, buat baik, di balas baik, ya tak? Thanks nuffnang memberi dan sangat memberi kepada saya yang baru nak jinak-jinak ne. Hug siket.^^

14 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

tahniah...nampak banyak yang sedang on going tu ye...

huny madu berkata...

Congrats dear! Moga makin murah rezeki..
lg 1 psl kepentingan cpuv tu, lg banyak dpt cpuv lg banyakla earning, pendapatan semakin bertambah la :)

Asha Lya berkata...

wahhh makin brtambah..nah ok la tu dear..lya klik dia tak mau keluar.main tapuk2 nie..:D

Niesa berkata...

tahniah!!hehe..click kt sini.. :D

MyCherita berkata...

tahniah... klik digi kat sini... :-)

RDZ Z berkata...

Tahniah Eda..murah rezeki..

nana kimie berkata...

alhamdulillah..rezeki..tahniah! :-)

acik idah berkata...

Alhamdulillah... murah rezeki cik huny yer..! :D

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

tahniah...

Akeyla Azmi berkata...

bestnya kak iedaaaaaaaaaa hihihhi

Akeyla Azmi berkata...

congrats ye sis :D

Khir Khalid berkata...

Tahniah eda... semoga terus sukses.. :)

Aniq Bukhary berkata...

Untung la dapat lg... saya lama dah nuffnang x bg.. Kongsi la tips sikit :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

tahniah eda.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda