Tudung Fareeda Mawar vs Yuna Bella

Assalamualaikum

* * * * *
Sekarang ne heboh lagi citer mengenai tudung Fareeda. Yang dikatakan meniru atau menciplak hak patern tudung Fareeda. Kalau dari pandangan aku sendiri, aku tak berapa minat sangat dengan tudung ne, bukan apanya mahal sangat baaahh, heee...lagipun pendek dan memang tak sesuai kalau aku guna. Saya lebih gemar memakai tudung bawal ataupun shawl yang bajet pun dalam RM30 kebawah dah berbaloi, dan macam-macam boleh di gayakan. Lagipun tudung bawal sekarang ne pun banyak jenis dah, macam-macam ada. Belambak kat pasaran, dan lebih murah okay, itu yang penting.. hihi

Ok, tadi ada ternampak BeautifulNara buat entry berkaitan tudung bawal Mawar Fizo Omar dari Yuna Bella. Scrol punya scrol, macam menarik juga tengok tutorial yang di gayakan oleh blogger Yuna ne, creative juga, semacam dengan tudung Fareeda. heee..Boleh di cuba nanti ne, jadi tak lah buang duit, hahahhahaha...



Nak copy picture kat BeautifulNara memang tak dapat, terpaksa satu persatu printscreen dan crop then edit semula, sebab rasa menarik pula kalau di buat entry, kot-kot nanti nak cuba, boleh tengok entry sendiri. hehehe...

Kepada blogger yunabella, thanks sebab buat tuto ne, cantik, menarik, tertarik, memang kebabom la. hahahhaha, rasanya marah tak kalau saya pinjam gambar awak kejap, hihi...femes kejap pun tak apalah..

Untuk wanita yang memang kaki bawal, nah korang boleh praktikkan gaya ne, sebiji macam Fareeda, cuma bezanya murah dan gaya sendiri. hehehehe..Memang lawalah...conform nak try, mesti nampak cute kan. wwkwkkwkwkw....ok perasan, jum kenal Yunabella ... ^^



19 ulasan:

Niena Reen berkata...

Wah.. Memang sama and lebih labuh! Saya suka saya suka! Hehehe.. Jimat pun jimat kan kak eyda.. :D

Sheera Azmy berkata...

Comel je. Murah pun murah. Jimat. Hehe

mirza syazwina berkata...

memang cool lah!tak prnah trpikir pun ad cra ni..kretif2..hehee..
samala,x minat tudung fareeda tu..x mampu..mahal sngat,,hihii

nor ainza berkata...

sama lahh. macam ni lah memang tak suka tudung awning hehe. bawal jugak suka

nana kimie berkata...

comel2!nana baca kat matabulat.my tadi..terus perasan sumber nya dari ieda,heee...^^

kedai bundle korok berkata...

terrrbaik....:)

Khir Khalid berkata...

Nampak sopan... :)

Akeyla Azmi berkata...

hahahahha lawak sikit pun ada hihi.
betul lah, mahal bangett hihi

chintahatiummi berkata...

no 10 tu exolain ley..xphm yg tu je cane nk wat..nk ltk pin ke ape

ma ❥ berkata...

eh cantik.. labuh pun labuh..

ietams berkata...

comel-comel..!

Wan Maruzen Wan Husain berkata...

terbaik...

Maria Firdz berkata...

Nk try buat jugananti...

Liza Licha berkata...

bagus ini.. alternatif kepada fnj :) nice idea.. kreatip betul blogger tu ye

Yumida Huda berkata...

nampak lebih labuh n menutup bhgn dada..nice

Nao Mei berkata...

Hihi kalau yuna bellla punya tudung akak suka hihi

Bin Muhammad berkata...

Pasal tudung2 ni tak pandai nak komen...asalkan tertutup aurat sebaiknya, kira Oklah tu.
Kalau cantik dalaman...cantiklah luarannya :)

Nelly Sapri berkata...

Baru ja lepas baca entry dr penpatah [asal tudung bawal nie. Lebih murah dan sopan.. :)

salam kenal awk..

acik idah berkata...

comeynyo model tu... hanya perlu sedikit kreatif jer kan boleh menjimatkan byk duit... kiter tak minat dan tak pernah beli tudung fareeda tu.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda