Blog Review AnneNurain

Assalam
!*__*!

Malam ne terasa macam rajin sangat nak review blog...siapalah yang bertuah kena review oleh aku ne..bertuah kah..yalah ne pun review sebab tiada paksaan mahupun seksaan..sekadar untuk mahu korang lebih mengenali siapakah pemilik blog ini.

cekidottttt
*
*
*
*

Blog AnneNurain..baru tahu yang dia ne satu daerah sama aku kat Lahad Datu...itulah kebaikan dalam berblogging kan..dapat berjumpa di alam maya..tak perasan pula yang dia ne orang sabah..nak kenal lebih rapat terus je click AnneNurain .. Orang sabah memang peramah bah..rupanya ramai juga erk blogger sabah ne..teringin nak buat list untuk para blogger Sabah pula...akan datang...wait..! 



10 ulasan:

Sabrina SA berkata...

kak ida blogger sabah ke ? baru ina tahu... hehe ^^

adrianna syaz berkata...

Comey ain..selamat mlm hunyeda :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

rajin adik buat review.. wah.. adik asal lahad datu ya? akak pernah sampai sana masa bekerja dulu.. pergi lawatan di tapak projek perikanan di kg. silam..

Sally Samsaiman berkata...

cikgu Anne :)

Anne Nurain berkata...

wahh tkejut aku.. hehehe..
best sama2 sabahan, selesa mo b'kau aku.. hehe.. thanks dear, nanti balik LD boleh dating2.. kehkehkeh..

Khir Khalid berkata...

Wah.. tahniah.. :)

Asha Lya berkata...

eida org ld plak baru kita taw hehe..best kan kenal2 bloger sabahan

eRzA berkata...

oo org sabah ye..sy org melaka...slm perkenalan...ngeeee (^^,)

Azlan Strider berkata...

saya pun salah sorang dari follower dia..hehehe

Regards
-Strider-

Aniq Bukhary berkata...

Bengongnya aku.. Selalu lepak blog Anne tu baru tahu dia org Sabah.. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda