Rombakkan pemenang GA Nov bersama Hunyeda

Assalam
***********

Memandangkan ada 4 orang yang tidak nak tuntut hadiah..jadi saya akan random.org lagi untuk 4 orang pemenang..sorry arr..coz korang yang sendiri tak nak tuntut..jadi saya beri sama orang yang lebih mahukan hadiah ne..untuk yang 4 orang yang bertuah tu ialah

Sally -3x Random Button Badge

Jasmine - Topup Rm5x4

Cik Itah- Topup Rm5x4 

Sila hantar detail seperti di bawah..di fb saya cynta ieda...saya terpaksa buat random.org awal dan tidak tunggu seminggu sebab jumaat ne saya buzy...jadi maaf kepada yang tidak dapat tuntut...

Nama:
No hp :
Alamat:
Link GA :
Line(Topup) :
Listkan nama hadiah anda & nama sponsor :

9 ulasan:

Sally Samsaiman berkata...

cpt-cpt sikit claim...dah excited nak pos ni..hehe :)

Huny eda berkata...

@Sally Samsaimanitu la kan..saya pun malas nak tunggu dah niy

Zara Alisha berkata...

bg kat saya la semuanya ..heheheh settle masalah

syaz syasha wanie berkata...

Alhamdulillah, dapat dua hadiah di GA sis :* thankyou :)

Khir Khalid berkata...

Wahh.. rugilah dah menang x tuntut hadiah...

Sabrina SA berkata...

tahniah kpd pemenang ^^

acik idah berkata...

Tak sabar nak dapat doodle nie.. tak sabar.. tak sabar.. tak sabar.. :D

Wirda Amir berkata...

tahniah utk mereka....

Syuhada Salleh berkata...

thniah kpd yg mng..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda