Siapa terpilih untuk bloglist

Assalam
************

Memandangkan sedikit gak yang nak di masukkan dalan bloglist... jadi saya dengan bermurah hatinya nak masukkan korang semua yang sudi letakkan link blog. Tapi korang pun kenalah juga bermurah hati masukkan blog saya dalam bloglist korang...boleh tak..Kalau saya check tak der..nanti pandai-pandailah blog korang pun takder dalam bloglist aku..wahh jahat...heeee...mestilah...adil kan...hihi

Tahniah...conform setiap entry yang di update saya akan singgah..sebab korang dah jadi "teman besties" dalam dunia blog saya...


p/s Join Ga Hunyeda siapa yang belum..hadiah awesom wehh


8 ulasan:

Asha Lya berkata...

thank's eida masukkan kita kat dlm bloglist..silap eja tu eida bkn alya tapi asha lya hehe

Syaza Raihanah berkata...

Terima kasih :)

Sabrina SA berkata...

Tahniah kepada mereka yg terpilih.. :)

adrianna syaz berkata...

Adohai..terlepas la plak ni...huuu

Azira Khairudin berkata...

Maaf ganggu, jom join GA ni :) 1K Giveaway By Cik Arnab Terima kasih ^^

Khir Khalid berkata...

Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

Liza Licha berkata...

alah.. kita xd dalam list. hehe.. tapi xp sebb licha dalam "the best pegomen" .. heeee

Cik Itah@RRP berkata...

tahniah mereka kepada yang terpilih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda