Pelik bin Hairan

Assalam & salam sejahtera
!*__*!

Sekarang hangat cerita tentang Johan Dan Lana nordin..Blogger pun berpusu-pusu nak buat entry pasal mereka ne. Untuk tinggikan lagi rangking blog la tuh sampai semua cerita pun nak di follow..ermmm dunia artis..semoga cepat-cepatlah habis cerita asrtis ne ok..hahahaha...mukadimah untuk petang ne..


Pelik bin hairan sebenarnya ne..yalah kat blog aku ne tak pernah pun aku tempekkan banner nuffnang mahupun 8share..tapi ada juga blogger yang beri komen"dah isi tabung" click nuffg"...pelikk..setahu aku apa yang di click nya ne kalau banner pun tara..hahaha...nampak kantoi penipuan di situ..heehe..

Thing positive, myb dorang selalu sangat bagi komen macam tu sama orang yang pasang banner, sampai tak perasan blog aku ne tanpa banner sebenarnya..xox0

p/s Lihat-lihat sekeliling ada kucing memerhati..hihi

22 ulasan:

adrianna syaz berkata...

Nasib baik tak pnh tlis dah isi tabung ni.hehehe..

Huny eda berkata...

@adrianna syaznasib baik la kan..hihi

Zie Fauzi berkata...

memang dah kantoi la depa tu...agak2 la nak menipu pun.. :)

jemput singgah blog akak ye www.ziefauzi.com

Liza Licha berkata...

itula psl.. haha..
lagi 1 isu yg cerai muda tu.. penuh newsfeed

Dayat Lucas berkata...

hahahaha...yangtu kelakar :)

Izzati Amira berkata...

tu la.. mak baru je infom pasal Johan ngn Lana tu.. terkezut gituw.. haha, btw doakan jelah kebahagian dorang (:

msredcheesecake berkata...

tak penah tulis msg camtu kat mana2 blog pun....hhheeee

nurul hidayah berkata...

Baik hati btul eh follower blog ni . Tak dak banner nak klik pun tp still baik hati nak menderma . hahahaha

Atika Baharudin berkata...

Hehe nampak sangat dorang copy paste je ayat diorang :D

ctfand berkata...

Org ld ka..? :)
Dorg ni, agak2 kalau menipu kn..haha..kantoi sudah...
Btw, kak follow.. :D

Vee Lea berkata...

Haha itu tandanya, bukan smua yang ckp mcm tu jujur. Kalau yg takda iklan tu takpalah, kantoi. Kalau ada, mcm mana nak detect kan? Haha..

PakcikLie PCL berkata...

dah isi :) ... eh pcl dah tukar nama Hunyeda dlm blog list spt yg diminta....

Aefa Aerisya berkata...

hehee.. biasa la tu.. bukan boleh percaya sgt yg kata klik2 tabung tu.
btw.. tak kenal johan dan lana tu. hohooo

Anne Nurain berkata...

bersangka baik, 'oh mesti dorang x perasan tu.suda enter d cbox baru perasan tak da tabung pun sini..'
hehe..

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

isi tabung. salam blogging.

Khir Khalid berkata...

Sy klik 8 shares sini.. hahaa.. kantoi.. :D :D

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah berkata...

Huhuhu.... Betul tu,berfikiran dan berpandangan baik..

Aniq Bukhary berkata...

Emm.. Tp kekadang ada jgk yg betul tu... macam2 cara zaman skg nie.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

maybe diapergi kat semua shoutbox dan copy and paste je ayat tu.. hihi.. macam-macam cara dia nak kita klik balik iklan dia kan..

Nik Ainaa berkata...

erk... apa gosip Johan dan Lana nordin? hehe sorry, saya memng xmint gosip artis. tu yg xthu apa kebenda tu. yg tentang klik tabung tu pun bnyk kali dah blogger yg tinggalkan komen mcm tu. tapi sy tak buat hairan. kihkih entah betul ke tidak dia klik. tapi kalau betul klik thanks for them. hoho

btw i come here to visit your blog from http://nikainaa.blogspot.com/ 。◕‿◕。

acik idah berkata...

Hahaha... kantoii...!
Kesian orang tu kan... mesti cut & paste tu... :D
Cut & Paste tu biasa k idah buat.. tapi kot yer pun kena la jujur...

Pha Is berkata...

hahaha.. kantoi disitu.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda