Kecyhain dari Corea dan bookmark

Assalam
!*__*!

Hadiah dah di terima..kecyhain dari corea oleh Shad .. dapat ne pun sebab just drop komen kat entry beliau hari tew.. tup..tup..dapat cenderahati dari corea...hihi....tak sangka pula...komen ja dapat hadiah...=D thnks Shad..comel kecyhain tuw.


Ini pula bookmark dari pencarian bloglist cik akak...mesti korang pun kenal kan.jadi tak payah la saya nak perbesarkan lagi..terus je ke sini Cik akak ..siapa yang belum kenal je
mari ramai-ramai serbu blog cik akak..


Kata-kata dari cik akak memang power la..pandai berkata-kata..kenapa cik akak tak jadi penulis cerpen kah..hahahha...buat pendapatan siket...ngeeee...bytheway thanks hadiahnya...Im appreciate for this..^^

P/s Dengan berblogging je, dapat banyak hadiah.apalagi kawan yang dari jauh..berblogging juga boleh mengeratkan silahturahim...jom berblogging..

11 ulasan:

adrianna syaz berkata...

Tahniah hunyeda..sya seronok blogging sbb ramai kawan dr merata tmpat..dan ada jgk dpt bookmark..tu yg best tu.. ^_^

Nao Mei berkata...

amboi nak soh cik akak jadi penulis...InsyaAllah pada masa akan datang :)

Lilynn Wifey Sham berkata...

amboi syoknyer dpt gift.. corea tu ape ye dear?..

acik idah berkata...

Wahh... seronoknya dia dapat hadiah...
untung lah badan cik Huny tu orang sayang semua nak kasi hadiah kan... :D

Sally Samsaiman berkata...

Corea = Korea kan..? hehehe...congrats dear!

PakcikLie PCL berkata...

Tahniah buat mereka yg rajin join GA /segmen ..memang berbaloi lah..

Mazni Munawar berkata...

uiyoo dpt hadiah dri korea. tahniah! :D

Hafiza AizZawa berkata...

wah2.. best nye...tahniah huny..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

tahniah dapat hadiah dari rakan blogger.. murah rezeki.. :D

Khir Khalid berkata...

Tahniah eda, semoga bertambah murah rezeki & terus sukses.. :)

sha dhira berkata...

:)
smile..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda