Pusing deh

Assalam
****************

Banyak pening oww mahu layan semua pemenang..ada pula yang tidak tahu lagi menang..aiya..dah di bagitau tapi tak nak send detaill...korang tak nak hadiah percuma kah weh...Memang blur tambah pening kepala mahu handle GA rupanya..dah ada GA sendiri baru tahu..asyik join GA je..hahahhaha...
Kepada yang belum tuntut hadiah boleh terus GA HUNYEDA untuk mengetahui anda tersenarai atau tak...kepada sponsor sila berkerjasama reply message saya di Fb, sebab saya nak tahu kalau korang ni tak tipu dah send hadiah or belum..Thanks kepada yang support....Jangan tambah kebingunganku yahh..hahahahahhaha

11 ulasan:

Yumida Huda berkata...

hikhik tu la kan ieda
pening bila jd penganjur

Asha Lya berkata...

sabar ya eida nie baru percubaaan..bagi tempoh klau tak da yg nak tuntut juga..buat cabutan balik ;)

Anis Najwa berkata...

aduhh... migrain tgk mr bean.. hehhe
x pa sabar :D

Khir Khalid berkata...

Itulah pengalaman yg berhargakan.. semoga Eda terus sukses.. :)

Cik Itah@RRP berkata...

rilek yunk..agaknya diorg busy kut hehe

acik idah berkata...

Dah tuntut.. dah tuntutt... dah tuntutt... :D
yang tak tau menang tu mungkin bukan kita... sebab idah mula2 check memang tak nampak nama sendiri... hehehe...
2nd time check baru ternampak hehehehe.. bleh plak kan.. :D
Kesian cik Huny dah pening... nak panadol tak? :D

TelingaBulat berkata...

sabar yee eida..biaselaa tuhh

Vee Lea berkata...

Makin pening tgk gambar BEAN tu. Aish. Haha. Okay2, Vee hantar detail skrg :) Sorry nohh. *hugs

Liza Licha berkata...

bykkan bersabar ye dear :)

Aya Zuki berkata...

kalau mereka xnak asi aya je..muehehhe

Muhammad Zul Fahmi berkata...

all the best. setakat ni belum yakin lagi nak handle benda-benda macam ni. dulu pernah buat satu segmen, tapi tak berapa nak dapat sambutan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda