Penambahan bloglist

Assalam
************

Di sini saya ingin mengutarakan luahan hati yang tidak puas hati dengan artis corea Lee Min Ho..Sebab kenapa dia macho sangat sampai aku gila..hahahahha...muka dia sedikit mirip dengan Mr J kot....  

Lupakan pasal mencarut di atas..Itu mukadimah untuk entry hari ni...pembukaan yang tiada kena mengena dengan korang..hihi...

Ok...sebenarnya saya nak tambah bloglist blog..tapi untuk 5 orang sahaja.. Pemilihan siapa cepat dia terpilih.. Tapi korang kenalah juga masukkan blog aku ni kat blog korang...deal...! jadi siapa yang sudi dan berminat..letakkan url blog korang di ruang komen. itu sahaja...




 http://hunyieda.blogspot.com/2013/11/giveaway-nov-bersama-hunyeda.html

Join click banner 

15 ulasan:

Asha Lya berkata...

kita join :)
http://blogashalya.blogspot.com/

Kisah Si Dairy berkata...

boleh ker...hihi

Sally Samsaiman berkata...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

ok..

http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com

Sha Purple berkata...

nak

http://shapurpleungu.blogspot.com/

Aniq Bukhary berkata...

Dah lama dah saya masukkan dalam bloglist.. huhu :D

Syaza Raihanah berkata...

http://syaza-applemints.blogspot.com/

Nao Mei berkata...

cik akak pun nak juga :)

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/

acik idah berkata...

Huny.. nak..nak.. nak..! :D
http://acikidah.blogspot.com/

Farah Waheda Wahid berkata...

ramai yang berminat ni...mesti berebut2 nanti ni...

Liza Licha berkata...

nak jugak dear :)

Hunny Kitty berkata...

dah letak sejak GA berlangsung hehehehe

http://dia-honey.blogspot.com

Cik Itah@RRP berkata...

nak jugak hahhaa

Yumida Huda berkata...

yumida dah ade...yey!

Khir Khalid berkata...

Sy mmg dah letak bolg ni dlm list.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda