Entry tanpa tajuk

Assalam
************

Baru  hari ne berkesempatan membuat entry. Bukan sebab buzy....tapi akhir-akhir ne saya kurang sihat sedikit..Berat badan pun berkurang 3Kg...wow..saya bukannya nak kurus, tapi kalau boleh saya nak naikkan berat badan sedikit.. aiyaa..nampak sangat tak makan disebabkan sakit. Kalau dah sakit memang tidak ada selera nak makan kan.. Ermm blog pun sedikit suram dah sebab entry pun tidak terupdate..Kalau tidak terupdate siapa yang nak singgah kan.. 

Entry ne sekadar tidak mahu kelihatan blog aku suram..Entry pendek ja..Kalau tak suka baca..jangan teruskan ya...senang ja..tiada paksaan mahupun ugutan..heeee


Note* Tahniah mr J dah dapat keja baru yang membolehkan travel diri sendiri.

p/s Yang belum join GA terus ke GA hunyeda

9 ulasan:

Busyra Bt Takiyudin berkata...

moga sihat slalu. (:

Yumida Huda berkata...

tahniah buat mr j..moga dpt sesuaikan diri di tmpt baru..siapakah gerangan mr j..jengjengjeng

Mar Mansor berkata...

3kg turun?

Asha Lya berkata...

kecian ieda tak apa la..sakit tu penghapus dosa.sabar ya

Aniq Bukhary berkata...

Semoga sihat seperti biasa.. Amin

Khir Khalid berkata...

Tahniah mr J.. & semoga kembali sihat spt biasa ye Eda.. aamiin.

Liza Licha berkata...

tahniah berat turun :) hehe

Cik Itah@RRP berkata...

waa..tahniah buat Mr.J hehe

Hunny Kitty berkata...

laaa berat turun nampak mcm dah kurus je pun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda