Anda terasa tak

Assalam
*************

Sebelum nak mulakan coret entry..Sorry buat yang terasa sebab entry ni berbaurkan hati anda terasa..opsss.....jangan nak terasa sangat...kalau tak makan ladah tuh..tak terasa lar..hihi....peace yorrr..


Anda terasa tak bila ada blogger yang tidak mesra blogging

Anda terasa tak bila kita beri komen kat blog dia, tapi blog kita tidak di singgah

Anda terasa tak bila ada blogger yang sombong..tak tegur langsung

Anda terasa tak bila kita komen panjang-panjang kat blog dia dengan iklas..tapi dia komen seciput ayat ja

Anda terasa tak kalau ada blogger yang copy entry kita

Anda terasa tak kalau kita dah berkali-kali pergi blog dia, tapi dia langsung tak singgah blog kita

Anda terasa tak kalau kita follow orang tu, tapi dia buat dek ja x mahu balas follow balik

Anda terasa tak kalau ada blogger yang menipu

Terasa tak...............???????

P/s1 Ada sesetengah blogger yang memang busy kot,
 jadi kemungkinan dia tidak ada masa nak jenguk blog kita

P/s2  Masih mencari sponsor utk GA


21 ulasan:

Vee Lea berkata...

Normal lah tu sis. Dah lali sgt. Its a very common thing in blogger, gotta bear with it ;) Smile sis, jgn la sad2. Vee dulu pun gitu gak, but now buat derk je la. Janji Vee ikhlas dgn yg lain. Its okay, God sees everything. Hugs!!

adrianna syaz berkata...

Sya dulu pun sllu terasa cmni..huhu..sya komen..tp x pnh pun dibalas kunjungn sya tu..tp mmg pk yg positif je la..pk dia sibuk je a...tenangkan ati sndri..hehe..

Sya nk sponsor sikit..ok x?

Farah Waheda Wahid berkata...

adat resam dunia blogging sayang...ada yang betul2 memang sibuk dan ada yang sememangnya bersikap begitu... apa2pun kita teruskan kehidupan seperti biasa dan teruskan dengan keikhlasan kita... ^_^

Sally Samsaiman berkata...

depends jugak...sally takde la kisah sgt ..tapi mmg tak best kalau org follow, tp kita tak follow blk...sally cuba jgk follow unless tak jmpe link dia la :)

Zai Zaiman berkata...

biase la tu dek, wat la artikel dgn lebih baik, mane tahu stu hari nt dia akan jd pengunjung tetap blog adek ker...

cari yg terbaek utk diketengahkan dan jgn harap balasan pengunjung yg tak ikhlas, yang penting kita berblog utk smpkan msg kepada pembace blog yer....

Aniq Bukhary berkata...

Itulah liku2 dalam dunia blog nie kak.. Sabar jak la.. Be strong. Wa kat belakang lu :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

janganlah terasa adik.. maaf siang tadi akak busy sikit, malam baru ada masa blogwalking..
pernah juga ada perasaan macam tu, yang paling terasa apabila kita selalu singgah komen dan blogwalking di blog dia.. tapi dia tak pernah datang pun blog kita.. mula-mula tu selalu fikir mungkin dia sibuk.. tapi dalam masa yang sama dia pergi ke blog yang dia suka dan sayang (akak perasan sebab kebetulan masa tu blogwalking di blog kesayangan dia tu)..
apa boleh buat, kita takde hak nak paksa dia.. mungkin dia tak suka pun baca entri akak.. dalam hatiserius memang sedih la juga..

Sayur Paku berkata...

antara sebab mungkin sibuk ataupun mungkin ada sesuatu yg menghalang ..insyaAllah..jgn bersangka lain .. :)

Raudzah Z berkata...

wah ada luahan hati kat sisni ya..rasanya itu adat resam berbloggingkan..yang penting kita ikhlas support kawan-kawan blogger..yang mana selalu visit blog kita sure kita akan visit blog dia balik..nway kita join untuk jadi sponsor...nanti let me know the details ya...

Khir Khalid berkata...

Mmg pasti akan terasa juga.. tp jngn terasa dgn sy tau sbb sy mmg kekdg bnyk keje, ti bila berblogging pasti singgah sini punya.. :)

aisya berkata...

terasa jugak tapi biasalah.. adat berblogging.. nak terasa sgt takleh jugak takut sendiri pun ada terbuat mcm tu.. kdg2 ada terlepas pandang jugak.. :)

Yumida Huda berkata...

pernah merasa, pernah terasa
bila yumida busy n x sempat nak blogwalking baru paham mengapa diorg x balas jejak
lately yumida sgt busy, sampai mggu depan yumida msh busy, penat nak kemas umah lepas majlis tunang aritu, bila bdn dah penat, nak beronline pun x sempat,letih.... bdn masih sakit2, keje keras katakan..hahaha

misz sheyla berkata...

xterasa sgt pun...sebab mula2 blogging cuma suka2...tp betul la maybe diorang bz ke tak sempat ke kan...kdg2 sye sehari bukak berpuluh blog..dah komen2, kdg2 dah xingat blog mane...kalau blogger tu dtg balik blog kite baru perasan..kalau tak memang dah tak ingat dah ...

Niesa berkata...

penah gak terasa..tp bila difikirkan balik xkisah dah..janji hepi dgn blog sendiri..hihi..selamat pagi!niesa dtg follow sini.. :)

acik idah berkata...

Kesemua yang Huny cakap tu ada betulnya.. tapi kita ni kan manusia.. dijadikan allah dengan pelbagai perangai.. jangan la kita ambik hati sangat.. kita tak boleh paksa orang pun datang ke blog kita.. tak pe insyaallah ada ramai lagi yang sudi datang jengah kan..kan..kan..

acik idah berkata...

Kesemua yang Huny cakap tu ada betulnya.. tapi kita ni kan manusia.. dijadikan allah dengan pelbagai perangai.. jangan la kita ambik hati sangat.. kita tak boleh paksa orang pun datang ke blog kita.. tak pe insyaallah ada ramai lagi yang sudi datang jengah kan..kan..kan..

Eda Johari berkata...

eh jangan terasa sangat.
Eda selalu datang sini..
cuma kekadang tak tinggal jejak. heee..

Shark Kay berkata...

shark mmg terasa :)
dalam proses untuk membaiki sikap itu :)

Cik Itah@RRP berkata...

eida terasa dengan sy ke? he he he kalau ada..sorry ya dear hukhuk sy agak busy sikit kebelakangan ni banyak blog tak sempat nak blogwalking :(
kadang sempat update ja..nak komen blog lain tak sempat :(

p/s : kadang terasa jugak la tapi mungkin diorg ada la tu sebab tertentu..pikir positif ja :)

Adam Azra berkata...

Saya blogger yang busy, jadi tak ada masa untuk terasa hahahaha.

Aku Penghibur berkata...

kita huznozon saje mungkin dia sibuk mahupun tak perasan ..ada masa nanti dia singgahlah tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda