Facebook chat layout Hello Kitty

Assalam semua 

******
Sesibuk selongkar tutorial tadi..tetiba tengok layout comel 
kalau pasal benda yang comel loteh tuh mesti tidak ketinggalan mahu buat juga
apalagi untuk facebook yang memang sentiasa di log in.
Kalau tambah comel tidak juga bosan mahu chat dengan teman-teman.hee
comel tak...comel tak..gyiyomi kan....heheheh :)
 
Kalau nak buat juga kat sini fiz
blogger yang memang arif pasal tutorial
sebenarnya tuto ni dah lama..tapi baru sekerang dapat buat sebab mode rajin tengah datang
asyik ikut tuto gak dari semalam..sampai pening kepala edit template untuk mencantikkan blog 
tapi tidak secantik blog korang pun
cukuplah cantik d pandang..dan tidak memberatkan mata memandang..hahahah
Ini salah satu layout comel yang ada...cuma ini saja
kalau ada p0Oh, kan best..kite memang minat winnie the po0h
kalau boleh semua nak p0oh..cam bebudak la plak..
tapi kalau di suruh pilih, kite pilih la Hello Kitty..
sebab dea pun comel di tambah dengan colour pink..

3 ulasan:

PakcikLie PCL berkata...

salam ceria dari pcl.... kalau rajin make-up mestilah hasilnya nampak cantik selalu ..

Akmal Halim berkata...

comel dah blog ni :D

Sabrina SA berkata...

Alolo . Comelnya ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda