Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

25 ulasan:

Cik Itah@RRP berkata...

all the best :)

Khir Khalid berkata...

Slmt bersegmen.. sy join juga segmen ni.. all the best ye :)
http://khirkarya.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Eraz Fadli berkata...

Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

buatwanita berkata...

dari segmen yang sama juga :)

jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (link tu kat main page yer)

azman Arsad berkata...

singgah kat sini dari segmen mia liana
http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

julia jamaludin berkata...

singgah blogwalking kat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum...mselim3 datang daripada segmen yang sama.. dah follow sini..

http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Invisible Me berkata...

IM datang dari segmen Kak Mia jugak sambil jenguk blog Hunyeda :)

n O e s u h a i m i berkata...

Assalamualaikum..

Kunjungan balas dan salam kenal...done follow disini...jemput follow blog noe..

Normi Nieza berkata...

singgah dr segmen yg sama..:)

Aben Mpun berkata...

Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. ziarah dari blog ke blog ^__^

Asmar Arafad berkata...

singgah dari segmen yg sama..done follow you...

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Marou Apple Hijau berkata...

BBL datang singgah dari segmen kak mia. selamat berjaya ya..

recent post : Review Samsung Galaxy Note 3 : Edisi Tengok Sahaja

AyuInsYiraH berkata...

ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah berkata...

Assalamualaikum.. balas kunjungan dari segmen yang sama,salam ukhuwah..done follow..
http://lorong-cinta.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html?showComment=1382443948675#c716734184835345125

Zamani Abe berkata...

@Cik Itah@RRPSalam~ Zam singgah dari segmen Kak Mia Liana~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

husna zahidi berkata...

Assalamualaikum..
husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

pha is berkata...

datang singgah sini dari segmen yg sama..
gudluck..

Syukri Mohtar berkata...

singgah dari segment yg sama :D

Risha Melon berkata...

good luck.balas singgahan kamu hee.done follow.salam kenal^^

Kasih Lestari berkata...

Jalan-jalan tambah follower....

Datang dari segmen sama... http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Lilynn Wifey Sham berkata...

salam .. kunjung balas dr segmen mialiana.com.
done folo sini,, hrp sudi folo me

acik idah berkata...

Salam Hunyeda,
Kak Idah datang singgah dari segmen yang sama.. :)
Good Luck yer..
Follower #1118
http://acikidah.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

roslita thalib berkata...

singgah dari segmen yang sama...
http://rozeath.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Mia Liana berkata...

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

(^_^) Semoga berjaya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda