Nak cari sponsor untuk GA

Assalam
************

Saya nak cari sponsor yang jujur untuk Ga saya

Everything saya akan terima apa yang korang nak sponsor

Nak buat Ga sendiri katakan....

siapa yang berminat nak sponsor boleh send URL blog utk di follow and page untuk di like je

send kat fb Cynta ieda

sebab saya tak nak menyusahkan para blogger

nak buat Ga simple and easy.

Harap ada yang support erk..

Thanks..^^

*Kemurahan hati anda amat saya hargai*

15 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

harap adalah nati yang sudi jadi sponsor kan..

Asha Lya berkata...

kita nak jadi sponser..sy dah send detail kat fb

TelingaBulat berkata...

gud luck ;)

Hunny Kitty berkata...

nak sponsor tapi fb kena blok kat opis nih haaa....

Hunny Kitty berkata...

URL blog : http://dia-honey.blogspot.com

FB page: http://www.facebook.com/SyahoneyKittyShoppe

check email juga ya

Fais-SKA berkata...

mcm berminat je..ada trikh ttp x utk spnsor ni?? tgh pk nk sumbangkan ape

Liza Licha berkata...

dear.. licha nak sponsor .. boleh?

Vee Lea berkata...

My comment is the same as Fais.. Ada tarikh tutup tak? Hehheee.

Mama Darwiish berkata...

ok dh pm ur fb hehe

sHaRiNa eLyaNa berkata...

done pm u :)

Khir Khalid berkata...

Mcm menarik ni eda.. nnti difikirkan nk sponsor apa, info dlm waktu terdekat ni.. :)

Yumida Huda berkata...

tarikh mula ga, tarikh tamat ga bila ieda?

Cik Itah@RRP berkata...

macam nak..tapi nak tahu tarikh GA tu bila mula dan bila akhirnya?

Cik Itah@RRP berkata...

eida pm kat fb ya tarikh mula dan akhir tu huhu takut nanti tak sempat nak buka blog hehe

Huny eda berkata...

thanks u all coz support me..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda