DRR 09 : Rasanya aku yang mana satu

Assalam
****************

Foto tahun 2009  'sem 1 di PoliKK'
Cepatnya masa berlalu. Macam baru saja habis belajar, padahal sekarang sudah tahun 2013. Tidak di sedar sudah 4 tahun berlalu dari start study tahun 2009. Sebelum nak habiskan delete pic dekat Facebook ternampak pic ni dan rasa macam sayang nak delete, because this is my memories will never be forgotten.

Time ne, aku masih muda berumur 19 tahun, mudah la konon..tapi nampak sangat matang kan..ini semua faktor pemakaian blazer la ne buat kami semua nampak matang...hahahaha.....uwargghhh..terasa diri semakin tua sekarang...mari main teka-teka...rasanya saya yang mana satu? Maklumlah...kat sini saya terlebih muda...kot-kot ada yang tidak kenal....heeee....padahal still tidak berubah..perasan ja  lebih..bajet muda baa kata orang Sabah...^^

END

2 ulasan:

Khir Khalid berkata...

Sayang je delete gmbr kt fb.. kenangan kan... skrng pun mmg masih muda lagi.. sweet lagi hehee :D

Cik Itah@RRP berkata...

which one ar? tak cam la he he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda