Menang hadiah mug dan baju t shirt

Assalamualaikum
Hii semua

*****************
Hari itu, saya ada pergi blog zaza. Then ternampak pula zaza ada buat soalan pasal spiderman segala. Then kite just cuma nasib je, siap tanya my litter sister..tapi tidak ikut apa jawapan nya sebab kite rasa memang jawapan kita yang betul. Last-last memang jawapan betul dan yang paling bertuah adalah sebab bukan saya seorang gak yang teka betul, tapi ramai yang teka.. so saya paling bertuah sebab di antara ramai-ramai yang jawab, cuma 5 orang yang di pilih berdasarkan cabutan bertuah. Bukan kah paling bertuah tuh..heee

Dan hari ini, baru tuntut hadiah kat pejabat pos. Hehe...thanks kepada litter sister yang sudi ambilkan hadiah.
Comel tak mug dari zaza. Mug tuh tertulis "I'm so lucky to have you as my friend".. Thanks zaza sebab sudi as my friend. J0m kenal zaza dengan lebih rapat..sebab ber blogging mengeratkan persahabatan, kan zaza? 


Dan terima kasih juga kepada blogger tshirtmudahterengganu sebab buat giveaway untuk baju I love blogging ni. Sori tidak tahu siapa nama owner dia. heee....dah terima baju ni, and thanks so much. Tidak sabar nak pakai jenjalan.. hahahaha

6 ulasan:

Zaza berkata...

ehem3... hehehehe... buat minum kopi.. :)


wah tshirt ni smart lah..tahniah :)

Sally Samsaiman berkata...

mug tu comel...! :)

Khir Khalid berkata...

Wah.. tahniah ye :)

Adam Azra berkata...

Nak gak mug tu. :)

Kenit Cinonet berkata...

comei bangat mug tu huny hehe. Tahniah...(^_^)

Norhasniza Khalid berkata...

mama dapat baju yang sama tu eida.. jom pakai sesama.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda