Tanda si dia tidak berminat nak bersms dengan anda

Assalam
**************

Malam u alls...Ada yang belum tidur...siapa yang belum tidur saya sajikan dengan entry malam, berkaitan si dia tidak ada minat nak bersms dengan kita. Tajuk bukan main lagu tew...Sebab apa saya nak tulis entry berkaitan si dia segala, ini sebab kes-kes tadi punya pasal la..sudah asyik-asyik bersms tetiba hilang..kan jadi frust..! perempuan memang tidak suka bila lelaki buat endah tidak endah..yakannn??

Ini ada 3 tanda si dia tidak berminat nak bersms dengan kita..

Jawab lambat   

Fuhhh...mahu menunggu si dia membalas tu sama macam menunggu ayam jantan bertelur. Sekali dia balas, kita balas dengan cepatnya tidak sampai berapa minute..Then menunggu balasannya balik lagi sejam la baru dia balas tu. Jawapan yang sama, "busy" hp silent" buat kerja itu, ini" baiki moto" bla..bla....bla...belah lar... 


Tidak ada kredit

"Sori tidak sms sebab takde kredit "katanya...!!ini alasan paling senang kalau dia tiak nak sms. Tapi kalau nak di cakapkan si dia "Mr J" memang jarang sangat isi kredit...so, aku kena paham sendiri lah bila dia tak sms..tapi memang tak bertahan sebab lelaki bila dah suka memang sanggup pergi topup untuk dia. .rindu la konon.. adakah lelaki macam tu zaman sekarang.


Hilang ketika SMS

Sering berlaku dengan aku..tetiba ja hilang masa bersms. Macam magic kan boleh hilang-hilang...heee..mahu thing positive la konon, mungkin dia tidak perasan kot sms aku ni, dengan rajinnya hantar lagi 20 sms...dan tadi punya cerita dengan perasaan ingin tahu, aku call si dia...last-last rupanya dia ketiduran..ermmmm

p/s Tidak semua lelaki berperangai macam ne. Tetapi majoriti memang macam ni. hihi...Buat para lelaki ambil yang positive je, dan buang sikap yang macam ni..dan maaf kalau terkena di hati mungkin anda berbeza dengan lelaki yang lain. Peace ^^

15 ulasan:

Niena Reen berkata...

amboi kak ieda.. emosional dia.. hahaha. alah, bukan takat pakwe je kak yang rasa geram bila macam ni. orang lain pun sama lah jugak. sakit hati bila sengaja cipta alasan. benci benci benci! >.<

TeTo YakSa berkata...

hurmm betuL TUUU.... aku setuju.. hohohoh..mmg bgitu la ragamnya bial org x sudi b'sms..

Montana berkata...

kredit xdak..ehehhe

nor_farihan berkata...

heee sama lah yang bab hilang tu, tetiba senyap sunyi rupanya ketiduran huhu..

Eda Johari berkata...

setuju sangat, main cak-2 kan?
macam chipsmore. haha

Khir Khalid berkata...

Bateri hp dia abis kot.. tp sy bukan jenis lelaki mcm tu :)

wanariahamiza berkata...

Kadang-kadang hilang sebab ada urusan penting. Husnuzon, bersangka baik. :)

Sally Samsaiman berkata...

dah lama tak msg...hahaha...sally suka call je skrg..tunngu msg bukan main lama nk bls..hikhik...

tapi kawan je laaa :)

acik idah berkata...

:D Lama tak ber'aktiviti' begini.. :D
Tapi pengalaman Idah.. ketiga2nya kriteria tu adalah benar.. kerana kalau dia betul2 berminat dengan kita.. jangankan kata topup dipenuhkan.. hehe.. sampai sanggup tido dalam kereta depan rumah kita.. :D huhu..

Liza Licha berkata...

hah. setuju sgt.. klau dia xsms dlu tu mksdnya dia mmg xmnt nak ada apa2 relationship dgn kita.

Aku Penghibur berkata...

kalau orang macam acik memang tak suka SMS.. sebab nanti takut maksud tak sampai ..suka call

pha is berkata...

jarang sms.. selalunya call je.. sng sikit. hehe

Sayur Paku berkata...

saya tak suka SMS ..tweet je..hehe ..lagi mudah

hainom OKje berkata...

Hunny......bagi pasangan yg sedang bercinta mmg sesuai sgt baca entri ni...tp kalau okje....mmg jarang sangat bersms Hunny....hehe...mlm ngadap jele muka dia nanti...

Cik Itah@RRP berkata...

tu yg malas nak sms...baiknya call terus haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda