Letakkan URL blog untuk wishlist blog Hunyeda

Assalam :)

*****
Hari ini kite berbesar hati sangat nak buat wishlist untuk blogger yang memang
 sporting dan mahu mengeratkan silahturahim. 
Sebelum ni, satu wishlist pun belum ada tersenarai dalam blog Hunyeda. 
s0 sesiapa sudi nak kite letakkan blog dia dalam wishlist korang kena like dan follow kat bawah ni..
tidak susah pun kan..
Tapi yang paling penting kena lah follow blog kite dulu..
Then letakkan  url blog korang d ruang komen untuk memudahkan saya senaraikan blog anda.
Siapa cepat akan kena list, sebab belum conform nak bilangan berapa.
Thanks sebab support penulisan kite..

5 ulasan:

Aisha Fauzi berkata...

Bismillah harap terpilih :) Maaf blog saya tak seberapa >,<
twinkleeestar.blogspot.com

Yumida Huda berkata...

nak jugak..hehe

http://umikasum.blogspot.com/

Adam Azra berkata...

Nak juga :D

htt://www.adamazralicious.blogspot.com

Khir Khalid berkata...

Sy join.. :)
http://khirkarya.blogspot.com/

Farah Arina berkata...

http://arinalola.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda