Ustaz Mohd Kazim Elias dengan jenakanya

Assalam
***********

Awat tak tidur lagi..dah jam sebegini masih belum tidur. Hahh, ni lah akibatnya kalau dah tidur awal sangat. Tidur jam 8malam then terbangun dalam jam 12a.m.. Gelut sana sini, akhirnya on laptop hadap Pc layan facebook lagi. Tetiba ada post Ustz M.Kazim Elias yang memang selalu cool dengan jenakanya.


Ahahahhak..gelak kejap. Paling saya suka dengar bila Ustz M.Kazim Elias bagi ceramah dengan di tambah jenakanya yang memang tidak kering gusi. Macam cepat saja masuk nasihat apa yang beliau sampaikan.hihi..
Memang terbaik la Ustz Kaizm Elias. Bila nak datang Sabah buat ceramah "Kalau Dah Jodoh" ?

End...

5 ulasan:

Khir Khalid berkata...

Hahaa.. kelakar. Konfiden je dia jadi imam kan hahaa :D

misz sheyla berkata...

kan...suke sangat dengar ceramah ustaz ni..kelakar abes

dEdEQ dE wIshEs berkata...

HAHAHAHA . COMEL JE BUDAK TU

NURSHAKIRA ABDUL HALIM berkata...

hee tau tak apa, ceramah ustza kazim elias mmg best.. tak kering gusi dibuatnya, tambah plk dgn nyanyian dia.. :)

Nuraini berkata...

hak ar,, sya pun suka juga dengar ceramah dy,, sweet je ustaz tu kan,, lawak dy mmg lawak gila,, =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda