What happened, what can I do

Assalam

**********

Hari ini tidak tahu kenapa dengan shout.busuk.org aku. 

Tidak dapat nak tengok jejak orang. aduhai, dia buat masalah lagi.

Sebelum ni guna shoutbox then link iklan pula yang bertarabur,

 sekarang pula guna shout.busuk tertera Error 504 pula. Apa kes???

Ada saja masalah bila mahu blogwalking blogger lain.

Say sorry sangat-sangat kepada blogger yang ada singgah jejak korang kat shout.busuk aku niy.

Kalau dah ok, kite pasti akan singgah blog korang kye.

Kalau tidak ok juga shout.busuk ini,alamatnya kite akan buang kot

sebab dah tidak ada gunanya nak simpan kat blog.

Maaf yea semua..;((((


3 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

xpe..ada banyak lagi cara kita nak tau tentang nie kan..

Shark Kay berkata...

ingt blog shark jer kene.
rupanyer org lain pun sama..
tinggal jejak kt ruangan komen je lar :)

Sally Samsaiman berkata...

rasanya semua org yg guna shout box busuk ni kena kan...sally pun sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda