Pageviews today dah sampai ratusan

Assalam & petang u alls

*********************


Tak sangka sangat, rupanya ada juga orang sudi baca and singgah blog aku yang tidak seberapa.

Yalah selalunya tenguk pageviews mesti dalam puluhan gak.

 Tapi baru hari ini dah melampaui ratusan. 

Tidaklah banyak sangat, tapi nampaklah differentnya kat situ. 

Itu pageviews today, untuk hari ini saja, kalau

 berbulan mybe dah puluhan ribu..wah...berangan sangat.

 By the way, Thanks sesangat kepaga blogger yang tidak jenguh memberi komen and singgah kat blog kite. 

19 ulasan:

mazni berkata...

seronoknye, sye paling2 tinggi pun kurang dri 100 je :p hehehe

Kisah Si Dairy berkata...

tu pun berkat hasil usaha kita menerjah blog orang..kita berbudi orang berbahasa dik..seronok kan..

Tetamu Istimewa berkata...

Kalau ikutkan follower anda, anda mampu mencapai lebih daripada itu. Teruskan usaha.

Niena Reen berkata...

wa, congrats.. lama2 nanti mesti lagi bnyk. seronok kan tengok pageviews meningkat! :)

IdaShazana berkata...

Ini sudah bagus

Yumida Huda berkata...

tahniah ieda
perkembangan positif tu

Zayani Zulkiffli berkata...

tahniah :D
btw, first time singgah sini.
jemput singgah sini :)
http://nurulzayani.blogspot.com/

Liza Licha berkata...

keep it up dear :)

trah zain berkata...

ramai gak tu,,hehe (^___^)

Sally Samsaiman berkata...

hehehe...rajin berjalan..huhu...congrats! :)

CXopportunities berkata...

tahniah! best kan bile pageview mencanak naik? :) rsnye semua blogger pernah alami perkara yg sama :) happy for you. :)

Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah.. tahniah. Semoga terus sukses.. :)

Norhasniza Khalid berkata...

alhamdulillah.. semoga bertambah-tambah lagi ye..

jaakechik berkata...

teruskan lagi update dan update blog. lelama makin tinggi la tragik tu. hihi..

www.jaakechik.com

Akmal Halim berkata...

tahniah ye Hunyeda..moga lepas ni pun dapat maintain macam ni :D

siPenulis berkata...

Bestnya :)

Qarr Jalil berkata...

congratz :)

keep it up !

Tun Aidil berkata...

hebatnye?

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammjualaikum..hunyeda,

Tahniah k.. boleh pergi lagi jauh,, masih terlalu awal.. anggaplah ini satu titik permulaan untuk terus maju dalam dunia blog yang serba mencabar nie k..

mselim3

pls: moga sukses selalu k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda