Header berwajah baru

Assalam

*****************

Header kite berwajah baru lagi..Ini kali betul bebenor colour pink...heee...

Sebab mode tadi sesangat rajin...edit punya edit jadi macam ni je

tidak lah beauty sangat..simple but nice di pandang...xox0....

Inipun guna photoscape and kalau nak kasih transparent saya guna Paint.NET je

kalau software photoshope, tak reti sangat guna

so, ada yang lebih simple, guna paint.Net je...tak nak sakitkan kepala

lagipun baru nak bermula edit-editan ni

ok lah kan...tak serabut sangat header baru ni

Ok nak maghrib dulu..

Daaa

9 ulasan:

Sally Samsaiman berkata...

cantik! tapi tulisan tu tak nampak :(

fatin aziz berkata...

comey sangat..jeles la..saya sampai sekarang tak pandai edit header..hehe

Niena Reen berkata...

okey lah ni sis.. just nice giteeww.. :D

Adam Azra berkata...

potong gambar dgn photoshop rasanya lagi best, mudah dan hasilnya lagi better.

Khir Khalid berkata...

Tahniah.. cantik, sesuai dgn tuan blognya.. :)

Huny eda berkata...

@Khir Khalid thnks khalid..hihi...

PakcikLie PCL berkata...

Header cantik tp tulisan nya tak jelas.., compare to pcl punya header memang jauh beza... *sy tak pandai edit.

cikRA berkata...

ajar camne nak wat header cmni ?

#budakMahuBelajar

Cik Itah@RRP berkata...

comel header baru hihi pink gitu ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda