Ustaz Mohd Kazim Elias meroyan

Assalam dan selamat malam

**************

Cayalah sama ust Kazim Elias bila dia sudah berterus terang.

Biasalah, kalau ceramah ini di campur dengan ada sedikit gurau senda, tentu suasana pun makin seronok

Makin seronok mahu dengar sambil menghiburkan hati. ya tak??

kalau saya sendiri memang tidak seberapa minat dengan cermah yang straight je

macam mengantok je rasa..tapi setiap orang cara penerimaannay berbeza

itu bagi diri saya sendiri..Tapi kalau dah tajuk cermah pun yang memang serius, 

memang serius lah pendengaran kita jawabnya

apa-apapun Ustaz M.Kazim Elias memang terbaik kalau bagi ceramah

Idol sangat, tidak kecewa mendengar ceramah beliau

teruskan dengan memberi ilmiah yang bernas, di samping menghiburkan hati pendengar.


7 ulasan:

Khir Khalid berkata...

Sy pun suka dngr ceraman dia.. bnyk ilmu, santai, tak melampau ttp kelakar.. thanks sharing ye :)

adrianna syaz berkata...

Salam kenal..sya folo blog hunyeda..jika sdi.snggah ke blog sya ya :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

huhu..cian dia..

biarlah dia..bnda baik kan..

NURSHAKIRA ABDUL HALIM berkata...

Heeee tapi mmg serius la, dgr ceramah dr ustaz ni mmg sikit pun tak bosan..kdg tu excited tggu iklan habis sebab nk dgr ceramah dia..hehe :)

Entry Terbaru : http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

MG schmidt berkata...

ustad pun manusia biasa ..
bukan malaikat :)

Shark Kay berkata...

semestinya..
rancangan kalau dh jodoh ustaz mmg terbaek.
memang mudah masuk
selit pula dgn lagu2 hindustan.
mmg menarik.

fiefaryulim berkata...

Salam, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly, mohon follow dan bantu kami :D http://umpautoinspector.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda