Bila chatbox di penuhi dengan link iklan

Assalam

*********
Bila chatbox di penuhi dengan iklan aku makin malas nak jenguk. Paling pun dengan sebelah mata saja. Tengok chatbox aku sekarang macam promosi iklan sudah.
Sesiapa boleh tolong buat supaya dorang tidak boleh nak singgahkan url iklan. 
Ada tips atau tutorial tak?
Chatbox bukan untuk promosi iklan korang. Tapi untuk memudahkan aku blogwalking blogger lain. Tapi tidak apa, aku hormati korang yang sibuk mempromosi iklan masing-masing. Senang hati tidak payah hiraukan chatbox.. jangan marah yaa chatbox..heee

7 ulasan:

TelingaBulat berkata...

aah kn rase cm semak je kan..saba jela..nasib TB xgune hehe

Vee Lea berkata...

Guna shoutbox busuk.org lg bgs :) Vee pun sama. Majority org yg letak iklan ni dari Indonesia, vee slalu check IP address. Guna busuk.org blh block certain url. Vee letak je url iklan2 then block :) Senang je, hari ni shoutbox Vee clean and clear! So the very happy <3 Cbox ni ada jugak button "ban" tapi takda makna -.-

HafRizah Sweet berkata...

assalamualaikum...salam singgah

dulu, blog sy pon letak chatbox. tapi bile kite buh chatbox, jadi macamnilah...banyak sangat iklan dipromote. last2, sy buat keputusan buang je chatbox tu...sedih gak nak buang. Tapi drpd sakit mata tengok iklan, better buang je.. Lagi parah bile ade link ke laman web porn pon ade.ish3.... sadis

Shark Kay berkata...

shark rekemen pakai shoutbox busuk.org.
jenguk blog shark kalu nk tahu shoutbox tu.
lagi menarik dsign dia :)

Khir Khalid berkata...

Sy masih x reti lg kegunaan chatbox.. buat masa ni mcm x perlu lg, tp x taulah nnti.. :)

Yumida Huda berkata...

aah ramai yg ambik kesempatan
klo berbunyi mcm iklan malas la nak klik

siPenulis berkata...

Tak suka iklan2 nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda