Wahai kekasih

Assalam

***********
Hello people..Hiii...Malam ini mode entry dalam keadaan jiwang sedikit. Lama dah tidak berjiwang dengan blog sendiri. Kalau rasa-rasa nak muhtah, ok stop di baca...entry ini tiada paksaan untuk sesiapa yang mahu membacanya. Ini entry special buat yang teristimewa yang jauh di sana. Siapa lagi kalau bukan Mr J. Hee..harap dia terbatuk atau tegigit lidah, sebab aku sedang mengata dia. hahahaha.

Aku tahu beban yang kau pikul sekarang ini. Tapi kalau engkau kekasihku, seharusnya engkau mengerti hatiku, hanya itu yang aku mahu, bilakah kau akan mengerti wahai kekasih.
hati berkata, merayu+menyuruh aku pergi meninggalkan dirimu, tapi aku tidak berdaya..mengapa harus aku alami semua ini, sedangkan aku tidak mampu. Kalau perkara ini berlarutan, aku yakin tidak akan kemana juga. Tapi kalau apa yang kau cakapkan itu betul, aku akan lihat dan tunggu seperti apa yang kau bilang sama aku kemarin.

 Ok, stop berjiwang..rasa semakin malas nak coret sebabnya saya tahu ramai yang tidak suka membaca entry sebeginian..Daa






10 ulasan:

adrianna syaz berkata...

Takpe2..blog kita..tulis je apa yg kita rasa suka..bukan semua org tak suka..sya suka je baca jiwang2 ni...blog ni mcm dairi kita kan?:D

PakcikLie PCL berkata...

..kebetulan singgah baca. salam dari pcl www.nazlee.com

Nas berkata...

hehe.. layan je apa yang jari kita ni nak taip.. =p

Khir Khalid berkata...

Tak pe.. ok je Eda.. semoga tabah & dipermudahkan segalanya.. aminn :)

Kak Tie berkata...

zaman jiwang2 akak dah berlalu,ni zaman realiti pulak...ekeke

Cik Itah@RRP berkata...

betul kata adrianna tu hihi
Mr.J eida ada kat mana? Mesti rindu kan bila berjauhan..sy pun macam tu huhu

Sha Purple berkata...

sweet...jiwang sekali sekala apa salahnya..hee

Wan Maruzen Wan Husain berkata...

sekali sekal berjiwang ape salahnye

Liza Licha berkata...

jangan tiap ari menulis pasal cinta sudah lah. hehehe

Hafiza AizZawa berkata...

jiwangnye dia.. hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda