Rabu tanpa kata

Assalam

*************

Nahhhhhh....amekaw...~heeee

Siapa pernah terjadi begini...
5 minute....5 minute, last-last jadi 1 jam lebih

16 ulasan:

ain diyana berkata...

pernah!!! hahaha

Kisah Si Dairy berkata...

selalu jugak buat macam nie...sllu sis cepatkan jam...

Norhasniza Khalid berkata...

banyak kali kena.. huahahaha....

Liza Licha berkata...

smlm cmtu. bangun kul 7.00. bangga sangat. tetiba terlelap balik celik mata dah 8.15. hahahaha.. adoih

Cik Itah@RRP berkata...

selalu ja hahhahaha

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah berkata...

Selalu..bukan sekali dua... banyak kali...haha

ros_reeza berkata...

Ros punya stail, akan kunci jam awal.. lepas tu, bila jam kat hp bunyi, akan snooze kan je. bila bangun, eh tidur kejap la 5 minit.. hihi.. samapi banyak kali snooze, last-last baru bangun time yang betul punya nak bangun..

Aefa Aerisya berkata...

haha. selalu sgt ni.. sbb tu aefa slalu set sampi 3 alarm -.-''

Khir Khalid berkata...

Hahaa.. 2 jam pun pernah jadi mcm tu :D :D

Aniq Bukhary berkata...

Selalu kena.. pas tu kelam kabut besiap. Wkakaka :D

adrianna syaz berkata...

Hoho..sllu je jd cmni..sbb tu kunci bebyk kat tepon,tab,tv..haha

Azhafizah Md Nor berkata...

selalu sangat macam ni..sobs sobs..

Hafiza AizZawa berkata...

hehe.. selalu..terlajak tidur..mmg terkejar nk g opis..

Aku Penghibur berkata...

hahahahahah dah terbiasa macam tu ..last-last lambat dan kelam kabut

Lilynn Wifey Sham berkata...

selalu sgt.. :)

dilaella Ella berkata...

pernah hehe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda